Fyraften med nordisk folkemusik

Northern Assembly spiller glad og melodisk folkemusik, giver koncert fredag eftermiddag i Folkets Hus. PR-foto

Fyraften med nordisk folkemusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: Folkets Hus i Struer inviterer til fyraftenskoncert fredag 28. september kl. 16.30. Det er med bandet Northern Assembly, der spiller glad og melodisk folkemusik.

Bandet består af sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er opvokset alle andre steder end i Danmark - fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, til de smukke norske fjelde og til Afrikas højland i Etiopien. I samspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i Northern Assembly melodisk nordisk folkemusik, der leder tankerne hen på sangskrivere som Simon & Garfunkel og bands som Mumford & Sons.

Northern Assembly har udviklet sig stærkt de sidste år og udover blandt andet at have spillet på SPOT '15, '16 og '17, Tønder Festival og Nordklang Festival i Schweiz, har de vundet den århusianske Fatter Eskil-pris i efteråret '15.

- Northern Assembly er et meget charmerende orkester, og det mener jeg både musikalsk og i den måde, de laver deres harmonier på. Det handler også om den måde, de er på mellem sangene, og hvordan de på en ægte og reel måde præsenterer sangene og virker uhøjtidelige samtidig. Det er noget man ikke kan købe sig til eller lære sig til, lød det fra John Fogde/Northside festival, der var med i dommerpanelet til Fatter Eskil Prisen.

Der er entre til koncerten, men billetten kan i baren ombyttes til en øl/vand eller et glas vin.

Fyraften med nordisk folkemusik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce