Flere end nogensinde før til stævne i Struer

Onsdag eftermiddag blev der pakket trøjer til de mange hold, som har tilmeldt sig weekendens stævne i Struer. Foto: Frede Stengaard

Flere end nogensinde før til stævne i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 klubber kommer til byen med i alt 111 hold. Det er 31 flere end sidste år, og Struer Håndbold har derfor brug for ekstra mange frivillige til årets Intersport Cup.

Struer: Struer Håndbold fylder i den kommende weekend samtlige haller i hele Struer Kommune med liv og forventningsfulde børn og unge, der samles til den årlige Intersport Cup, som afvikles for 39. gang med større tilslutning end nogensinde før.

- Vi blev nødt til at bestille 100 ekstra trøjer, som vi fik i går, og vi forsøger nu at få 50 mere i allersidste øjeblik, inden de fleste af deltagerne ankommer fredag aften, fortalte Peter Johannesen fra Struer Håndbold, da han sammen med et hold af frivillige onsdag eftermiddag var i fuld gang med at pakke poser med både kampprogrammer og trøjer til alle spillerne i et af mødelokalerne i Struer Energi Park.

Alt i alt er der kommet tilmeldinger fra 25 klubber, som stiller med i alt 111 hold.

- Sidste år havde vi 80 hold med til stævnet, så der er væsentligt flere i år, fortæller formanden for Struer Håndbold, Martin Rasborg.

Alle haller i Struer Kommune bliver derfor taget i brug.

- Vi får blandt andet mulighed for at indvie hallen på Limfjordsskolen, hvor de først fik sat mål og måltavler op for en uges tid siden - efter at den er blevet forlænget, så der er blevet plads til en hel håndboldbane, fortæller Martin Rasborg.

Vi blev nødt til at bestille 100 ekstra trøjer, som vi fik i går, og vi forsøger nu at få 50 mere i allersidste øjeblik.
Peter Johannesen, Struer Håndbold

God foreningsånd

Det har så også givet bestyrelsen og den faste stab af frivillige i Struer Håndbold en udfordring, at der kommer så mange - i alt cirka 1200 overnattende gæster til byen.

- Vi plejer at arrangere overnatning på Parkskolen fra fredag til søndag og på Limfjordsskolen fra lørdag til søndag. I år har vi brug for begge skoler allerede fra fredag, og vi får også brug for at arrangere overnatning på Langhøjskolen natten mellem lørdag og søndag, fortæller Martin Rasborg.

Derudover er der i år brug for endnu flere frivillige.

- Det er gået rigtig fint. Vi har søgt frivillige til nogle helt bestemte opgaver og også fået tilmeldinger fra mange, som slet ikke er medlemmer af klubben. Folk, som bare gerne vil hjælpe til med at få stævnet afviklet. Det er rigtig dejligt, at vi har så god en foreningsånd i Struer Kommune, at det kan lade sig gøre, siger Martin Rasborg med en forhåndstak for hjælpen til de mange frivillige.

- Vi skal bruge et sted mellem 80 og 100 for at få det hele til at fungere, fortæller han, og her i de sidste timer, inden stævnet bliver skudt i gang, er stort set alle poster besat.

Flere end nogensinde før til stævne i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce