Flemming Odde vippet af pinden

Flemming Odde lægger ikke skjul på, at han er skuffet over at være vippet af pinden som formand for kultur- og fritidsudvalget. Foto: Johan Gadegaard

Flemming Odde vippet af pinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årige Lars Møller Pedersen rykker efter sine to første byrådsperioder frem i rækkerne og får formandsposten i kultur- og fritidsudvalget.

Struer: - Selvfølgelig er jeg da skuffet, siger den nuværende formand for kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune, Flemming Odde (S).

Efter to perioder som formand for udvalget, må han se sig slået af pinden.

Da den nye socialdemokratiske byrådsgruppe i går fordelte posterne i de enkelte udvalg, havde 28-årige Lars Møller Pedersen på forhånd fremsendt et ønske om at blive formand for netop kultur- og fritidsudvalget, og da Niels Viggo Lynghøj som kommunens kommende borgmester skulle sætte sit hold, valgte han at efterkomme Lars Møller Pedersens ønske.

Blandt andet på grund af et godt personligt valg med over 300 personlige stemmer til Lars Møller Pedersen.

Flemming Odde fik 93. I 2013 fik han 127. 

- Det betyder selvfølgelig noget, når vi beslutter os, forklarer Niels Viggo Lynghøj, og Flemming Odde må erkende sit nederlag.

- Det gik ikke så godt, som jeg havde håbet, konstaterer han.

Mens Lars Møller Pedersen for alvor fik markeret sig, og efter to perioder som menigt medlem af byrådsgruppen melder han sig nu klar til at træde ud af skyggen og påtage sig et langt større ansvar som formand for et udvalg

 
 

Flemming Odde vippet af pinden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce