Fire indbrud i samme kvarter

Midt- og Vestjyllands Politi fik i løbet af weekenden fire anmeldelser om indbrud på forskellige adresser i Bremdal. Arkivfoto

Fire indbrud i samme kvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser vidner, som kan hjælpe med at få opklaret, hvem der stod bag fire indbrud i Bremdal

Bremdal: Politiet fik i løbet af weekend en helt stribe af anmeldelser om indbrud i Bremdal.

Det første kom fra beboerne i et hus på Hyldehegnet, hvor gerningsmændene var kommet ind ved at bryde et vindue op ind til et badeværelse. Et indbrud, der blev begået i tidsrummet mellem fredag aften klokken 23.30 og søndag morgen klokken 06.30

Politiet afventer nu en opgørelse fra beboerne, som stadigvæk ikke har helt styr på, hvad der er stjålet.

Det samme er tilfældet på Morelbakken, hvor der også blev begået indbrud i tidsrummet mellem torsdag formiddag og søndag morgen klokken syv.

På Kirsebærhaven, hvor der blev begået indbrud mellem lørdag middag og søndag klokken 13.30, var hele huset rodet igennem, og politiet oplyser, at beboerne har konstateret, at der blandt andet blev stjålet 2000 kroner i kontanter samt et sæt B&O højttalere.

Under et andet indbrud på Kirsebærhaven, som også blev begået i løbet af weekenden, er beboernes beholdning af euro, som de netop havde hævet til ferien, væk, mens gerninsgmændene har ladet bærbare computere og diverse B&O-udstyr stå.

Fire indbrud i samme kvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce