Et stort skridt frem

28-årige Lars Møller Pedersen fik med 334 personlige stemmer et betydeligt bedre valg end den nuværende formand for kultur- og fritidsudvalget, Flemming Odde, som fik 93 personlige stemmer. Foto: Johan Gadegaard

Et stort skridt frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årige Lars Møller Pedersen træder ud af skyggerne og bliver ny formand for kultur- og fritidsudvalget.

Struer: 28-årige Lars Møller Pedersen fik alle sine ønsker opfyldt og blev ny formand for kultur- og fritidsudvalget, da den nye socialdemokratiske byrådsgruppe i går fordelte posterne i de enkelte udvalg.

- Lars Møller Pedersen har virkelig trukket et stort læs for hele holdet i valgkampen. Han har været med til at sikre et godt valg, og så har han også personligt haft et godt valg med over 300 personlige stemmer, siger Niels Viggo Lynghøj om baggrunden for at hente Lars Møller Pedersen frem i lyset.

Niels Viggo Lynghøj forsikrer også, at det skete helt uden dramatik, da Lars Møller Pedersen altså trængte Flemming Odde væk fra formandsposten i kultur- og fritidsudvalget.

- Flemming var meget realistisk i forhold til sine ønsker, fortæller Niels Viggo Lynghøj.

 

Jeg er klar

Lars Møller Pedersen træder dermed ud af skyggen og kommer efter den 1. januar frem i lyset.

- Han er moden til det. Som 28-årig har han allerede otte års erfaring fra byrådet. Så han er klar til at påtage sig en formandspost i et udvalg, vurderer Niels Viggo Lynghøj, og Lars Møller Pedersen melder sig selv helt klar til opgaven.

- Jeg glæder mig til at kunne sætte en dagsorden på et område, som, jeg synes, er utrolig vigtigt for hele Struer Kommune. Det er vigtigt, at vi har et bredt og varieret udbud af kulturtilbud og et godt fritidsliv, og jeg vil specielt gøre en indsats for, at vi får de mange børn og unge, som måske ikke er så aktive, og de udsatte børn med i alle de mange fritidstilbud, fortæller han.

Et stort skridt frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce