Vi bruger cookies!

dagbladet-holstebro-struer.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.dagbladet-holstebro-struer.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


En mesterkok kommer til Struer

I løbet af to dage vil Restaurant Ved Fjorden få gode råd til at optimere og udvikle restauranten. Arkivfoto: Morten Stricker

En mesterkok kommer til Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Ved Fjorden skal i næste uge deltage i en workshop med en af Sydamerikas bedste kokke og en skarp kommunikatør, der sammen skal udvikle og optimere restauranten.

Struer: Business Region MidtVest og FOOD Organisation of Denmark er gået i samarbejde om et projekt, der handler om at skabe bedre spiseoplevelser langs de danske kyster. Og det kommer nu Kirstine Christensen, indehaver af Restaurant Ved Fjorden, til gode. I næste uge får hun og hendes medarbejdere besøg af en mesterkok og en mester i kommunikation, der kvit og frit i to dage vil arbejde sammen med restauranten for at optimere spiseoplevelsen.

- Jeg glæder mig vildt meget. Jeg har slet ikke fantasi til at forestille mig, hvad det ville komme til at koste, hvis jeg selv skulle entrére med sådan noget. Det er en ubetalelig coaching man får, siger Kirstine Christensen, der er meget spændt på de to dages besøg.

Workshoppen vil blive skræddersyet til restauranten, og vil dreje sig om at optimere og videreudvikle stedets nuværende retter og kigge på eksempelvis hjemmeside, sociale medier og menukort. De to coaches er Kamilla Seidler og Joachim Hjerl. Kamilla Seidler er chefkok på restaurant Gustu i La Paz i Bolivia, som er ejet af danske Claus Meyer, og hun blev i 2016 udnævnt som den bedste kvindelige latinamerikanske kok. Joachim Hjerl er serie-iværksætter og kommunikatør og har blandt andet har været med til at sætte projektet RelationshusetGekko op.

Det er en ubetalelig coaching man får.
Kirstine Christensen, indehaver af Restaurant Ved Fjorden

Historier om mad

Kirstine Christensen glæder sig blandt andet til at få mere fokus på lokale råvarer, som er en af restaurantens primære områder.

- Vi skal blandt andet blive bedre til at beskrive historierne om de råvarer, vi bruger på vores hjemmeside, og det er noget af det for eksempel Joachim Hjerl kan hjælpe med, siger hun.

Og så skal der selvfølgelig laves en masse mad - både til og med mesterkokken Kamilla Seidler.

En mesterkok kommer til Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.