En bokser taler ud

Til februar er der mulighed for at høre Mikkel Kessler fortælle om livet som professionel bokser, og hvad det koster at holde sig på toppen. Pressefoto

En bokser taler ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Kessler til Struer med åbenhjertigt foredrag om hele karrieren som topbokser og tidligere verdensmedster

Struer: 5. februar 2018 er der mulighed for høre boksefænomenet Mikkel Kessler fortælle om sin karriere og hvad det har kostet at holde sig på toppen, når han gæster Struer og lander midt i en by med tiltagende boksefeber efter et godt år for den lokale  juniorverdensmester i boksning, Dina Thorslund. 

Der er således delt verdensmester-bælte ud i Struer Energi Park, og Mikkel Kessler deler i øvrigt også boksepromotor med Dina Thorslund.

- Så der var mange grunde til, at vi gerne ville have Mikkel til Struer, fortæller Kim Høfler, som er både event- og turistchef i Struer Kommune.

- Mikkel Kessler har før holdt foredrag om sin karriere i mindre, eksklusive sammenhænge. Men det bliver første gang, at alle bokse- og sportsinteresserede kan komme helt tæt på stjernen og få et indblik i, hvordan det er at stige til tops i bokseverdenen og holde sig der, siger Kim Høfler. 

Under foredraget vil Mikkel Kessler for første gang invitere publikum med om på bagsiden af rampelyset, når han fortæller om sin boksekarriere fra den spæde start og til i dag, hvor han overvejer mulighederne for et comeback. Foredraget er et åbent og ærligt indblik i hans professionelle karriere og de valg og fravalg, han undervejs har måttet tage på godt og ondt.

Undervejs kommer han ind på, hvad der er væsentligt for at kunne præsentere på top-niveau og de valg og fravalg, som er en grundlæggende del af tilværelsen for eliteboksere og elitesportsfolk i det hele taget. 

Publikum kommer blandt andet til at høre ham fortælle om motivation og viljestyrke og de drømme, der har drevet ham undervejs i karrieren og hjulpet ham til både at vinde, men også til at tackle et nederlag, og dette er både som professionel bokser og privat.

- Så jeg er overbevist om, at der også er meget at hente for dem, der måske ikke lige interesserer sig for selve boksekampene, men bare holder af den gode historie om, hvad det kræver af et menneske at blive eliteudøver i en af de hårdeste sportsgrene, der findes, siger Kim Høfler.

Indgangsbilletten kommer til at koste 175 kroner.

 

 
 
Mikkel Kessler
Mikkel Kessler - alias The Wiking Warrior - er en af de største og mest karismatiske sportsprofiler Danmark har haft. Fem gange er Mikkel Kessler kåret som verdensmester i sin vægtklasse, super mellemvægt. I løbet af sin karriere har han bokset i de største internationale arenaer og med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser, har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde.

I 2006 blev han kåret som Årets danske sportsnavn af Danmarks Idrætsforbund som hidtil eneste bokser.  

Med mere end 340.000 følgere på Facebook er Mikkel Kessler således ikke kun af de mest populære sportsfolk i Danmark, men også en af de mest populære danske personligheder i det hele taget.

En bokser taler ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce