Efterskole laver ny sommerhøjskole

Næste sommer i uge 31 fylder familier i alderen fire til 100 år Hardsyssel Efterskole. For første gang nogensinde slår efterskolen nemlig dørene op til en uges sommerhøjskole. Pr-foto

Efterskole laver ny sommerhøjskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste sommer arrangerer Hardsyssel Efterskole sommerhøjskole for familier.

Vejrum Kirkeby: Det meste af året fylder over 100 teenagere godt i landskabet på Hardsyssel Efterskole. Kun om sommeren står skolen tom for liv mellem skiftende elevhold. Men det laver forstander Rolf Sanderhoff om på nu. Næste sommer inviterer efterskolen nemlig til sommerhøjskole for familier i uge 31.

- Vi glæder os meget til at fylde skolen med ikke kun teenagere, men også mindre børn, forældre og bedsteforældre. Vi tror, det bliver en fantastisk uge. Hardsyssel Efterskole er et godt sted at lege, hygge og lære i et forpligtende fællesskab, og det tilbyder vi nu også til andre, så det ikke kun er forbeholdt efterskoleelever, siger Rolf Sanderhoff i en pressemeddelelse fra efterskolen.

Skæve aktiviteter

Hardsyssel er en bred efterskole med et solidt fagligt og åndeligt indhold og stor fokus på fællesskab, og det kan familier på sommerkurset nu også se frem til at opleve.

- Spørger man efterskoleeleverne, hvad der er det bedste ved et år på Hardsyssel, siger de altid fællesskabet. De nævner sjældent et fag eller en interesse som det vigtigste. Her bliver man klog på sig selv i fællesskabet med andre. Det vil vi gerne give videre til familierne på vores sommerhøjskole. Når vi tør møde hinanden på kryds og tværs af interesser, når vi tør møde nye mennesker, så bliver livet nemlig langt større, mener Rolf Sanderhoff.

Sommerhøjskolen bliver fyldt med aktiviteter for børn, teenagere og voksne - både inde og ude - og så skal de på ture væk fra skolen.

- Vi begynder hver dag med fællessamling for alle, lige som vi gør til daglig på efterskolen, fortæller Rolf Sanderhoff.

Læs mere på www.hardsysselefterskole.dk/sommerhoejskole-2019.

Efterskole laver ny sommerhøjskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce