Danmarks kedeligste orkester til Run to the Beat

TV-2 bliver garanter for en fest, når løberne når i mål, under årets udgave af Run to the Beat til september. Arkivfoto: Linea Andersen

Danmarks kedeligste orkester til Run to the Beat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Run to the Beat åbner for salget af både løbenumre og koncertbilletter i dag

Struer: De har i flere årtier yndet at kalde sig selv for "Danmarks kedeligste orkester". Men samtidig har de hver eneste gang, de er gået på scenen, været garanter for en fest.

Med hits som "Bag dukkede ruder", "Popmusikerens Vise", "Kys det nu det satans liv", "Alt hvad hun ville var at danse", "De første kærester på månen", "Det er samfundets skyld" blot for at nævne nogle af sangskattene i TV-2's store bagkatalog er de blevet et folkeligt orkester i ordets bedste betydning.

- Det perfekte hovednavn på plakaten, når vi igen får mulighed for at arrangere Run to the Beat i Struer til september, mener Kim Høfler, som er turist- og eventchef i Struer Kommune.

Men æren for at have trukket kontrakten med TV-2 i hus tilskriver han gerne Jan Kjeldsen fra gruppen bag Kilen Rock i Struer.

- Det er ham, der fik idéen, og det er også ham, der har fået det til at ske, understreger Kim Høfler, efter at have overladt hele det store arbejde med at finde kunstnere og med at få festpladsen til at fungere med scene, lyd og lys, og alt hvad der skal til af boder og ølsalg til arrangørerne af den lokale musikfestival på plænerne ved Kilen.

- Det er det, vi er gode til, og så er vi selvfølgelig glade for, at Struer Kommune gerne ville have os med til at arrangere festen efter Run to the Beat. Alle, der har været i byen, når det sker, har jo set, hvordan det er noget, der trækker folk af huse. Så det bliver stort, lover Jan Kjeldsen.

Det perfekte hovednavn på plakaten, når vi igen får mulighed for at arrangere Run to the Beat i Struer til september.
Kim Høfler, turist- og eventchef i Struer Kommune

Flere navne på vej

Men det krævede lidt overtalelse, at få TV-2 til byen.

I løbet af hele den lange festivalsæson, som er godt i gang, glimrer de ved deres fravær på spillelisterne efter at have annonceret, at de generelt holder sig væk fra hele musikscenen i år.

De spiller således en enkelt koncert under H.C. Andersen Festivalen i Odense til august. Dette er alt, og i Odense har de været stolte over, at det var den eneste mulighed for at høre TV-2 live i 2018.

Nu får det store og trofaste TV-2 publikum en mulighed mere i Struer, hvor de som bonus kan få lov til at varme op til koncerten med en løbetur gennem byens gader under Run to the Beat.

Løbenumrene bliver sat til salg i dag, tirsdag, klokken 12 - og det samme gør altså billetterne til koncerten med TV-2 og de to andre musiknavne, som arrangørerne snart er klar til at offentliggøre, så man kan tage stilling til det samlede program.

Prisen for at være med er fastsat til 350 kroner, hvis man ønsker at gennemføre en halv-maraton eller en tur på ti kilometer. Ønsker man kun at løbe, lunte eller gå de fem kilometer, slipper man med et gebyr på 275 kroner, og springer man helt over strabadserne og holder sig til at indløse billet til årets "Afterparty" med blandt andet TV-2 på scenen, kan man komme med til festen for 200 kroner.

Danmarks kedeligste orkester til Run to the Beat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce