Campingpladserne slår alle rekorder

Campingværterne, som driver Humlum Fiskerleje & Camping, melder om en fremgang på cirka 20 procent i forhold til samme tid i 2017. Lasse Lützen-Laursen er her i vandkamp med nogle af børnene på pladsen. Arkivfoto: Morten Stricker

Campingpladserne slår alle rekorder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vækst i antallet af overnatninger på campingpladserne i Struer Kommune på 44 procent fra 2010 til 2017.

Struer: Campingpladserne i Struer Kommune står til at slå alle rekorder.

- Vi kan slet ikke få armene ned, konstaterer Rikke Lützen-Laursen fra Humlum Fiskerleje & Camping.

Indtil videre er der tale om en fremgang i antallet af overnatninger på pladsen på 20 procent i forhold til samme tid i 2017, og på campingpladsen i Toftum kom de tilsvarende godt fra start, da de fik taget et helt nyt areal på pladsen i brug i pinsen.

Den gode nyhed for Struer-Egnens Turistforening er så, at der ikke bare er tale om en enkelt og helt usædvanlig god sæson med sol og sommer på de danske campingpladser i år.

Campingpladserne i Struer Kommune klarer sig generelt bedre end de fleste.

På landsplan var der fra 2016 til 2017 tale om et fald i antallet af overnatninger på de danske campingpladser på 2,7 procent, og flere campingpladser over hele landet har været nødt til at lukke.

I Struer Kommune går tendensen den helt anden vej med en vækst i antallet af overnatninger på 5,7 procent fra 2016 til 2017, og over en lidt længere årrække fra 2010 til 2017 er der tale om en vækst i antallet af overnatninger på campingpladserne i Struer Kommune på hele 44 procent.

- Antallet af overnatninger på campingpladserne er steget fra 76.547 i 2010 til 110.211 i 2017, fortæller Claus Pedersen, som er projektkoordinater for blandt andet Struer-Egnens Turistforening.

Vi kan slet ikke få armene ned.
Rikke Lützen-Laursen, Humlum Fiskerleje & Camping

Trækker turismen

Campingpladserne står dermed for langt over halvdelen af samtlige overnatninger i både ferieboliger, på hoteller, campingpladser og sommerhuse i hele Struer Kommune.

- Sommerhusene i Struer Kommune er jo ikke af helt den samme standard som helt ude på Vestkysten. Vi har ikke de store pool-huse, hvor de kan have mange gæster, og huse, som bliver lejet ud i op til 40 uger om året, konstaterer Claus Pedersen.

- Fordelen kunne så være, at husene i Struer Kommune er lidt billigere at leje, men det tiltrækker ikke helt så mange, som vi kunne ønske os, forklarer han.

Campingpladserne slår alle rekorder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce