Belønnet med bestyrelsespost

Løsgængeren Anna Marie Brix Poulsen må forlade sin plads i byrådet, som hun vandt som spidskandidat for Dansk Folkeparti i 2013. Men hun bliver nu belønnet for sin indsats i et valgforbund mellem borgerlisten Struer-Thyholms Fremtid og Socialdemokratiet med en bestyrelsespost i Struer Forsyning. Foto: Johan Gadegaard

Belønnet med bestyrelsespost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anna Marie Brix Poulsen fik en post i bestyrelsen for Struer Forsyning som tak for stemmerne, der blev sendt videre i valgforbundet mellem Socialdemokratiet og borgerlisten Struer-Thyholms Fremtid.

Struer: Anna Marie Brix Poulsen fra borgerlisten Struer-Thyholms Fremtid er glad for, at det nye flertal i byrådet med borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) i spidsen har tilgodeset hende med en post i bestyrelsen for Struer Forsyning.

- Jeg kommer til at starte fra bunden, men jeg er rigtig glad for den nye bestyrelsespost. Så er jeg da ikke helt hægtet af, konstaterer Anna Marie Brix Poulsen, efter at alle 331 stemmer på Struer-Thyholms Fremtid blev sendt videre til Socialdemokraterne.

- Uden os var Niels Viggo Lynghøj formentlig slet ikke blevet borgmester, mener Anna Marie Brix Poulsen. Stemmerne i et valgforbund Struer-Thyholms Fremtid var medvirkende til at sikre ham posten.

- Så jeg ser det som en slags tak for hjælpen. Det er jo noget i den stil, og i starten bliver jeg nok nødt til at bede om hjælp til at forstå meget af det, der foregår. Men jeg vil gøre mig umage med at udfylde posten, så godt jeg kan, forsikrer hun.

 

Belønnet med bestyrelsespost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce