Aldrig har det været så varmt

De første kom på vandet allerede klokken fem, og så var der ellers deltagere i stævnet på vej rundt om Venø det meste af dagen. Foto: Thomas Maxe

Aldrig har det været så varmt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Perfekt vejr til den 25 kilometer lange tur Venø rundt.

Struer: Da der lørdag formiddag blev gjort klar til Havnens Dag i Struer havde roklubben på Bremdal Strand forlængst sendt de første både afsted på den årlige tur for både de lokale medlemmer af klubben og gæster fra hele landet, Venø Rundt.

Et stævne, der blev afviklet på blankt vand og nok en af de varmeste, klubben har haft til turen Venø Rundt de 37 år motionsstævnet er blevet afholdt.

Der kom roere fra 22 klubber rundt i landet: Augustenborg, Frederikshavn, Fredericia, Fur, Grenaa, Gråsten, Hadsund, Herning, Kolding, København, Lemvig, Nykøbing Mors, Nibe, Randers, Rudkøbing, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Struer, Sæby, Thisted og Roklubben Ægir i Aalborg.

Tre tidligere Struer Roere fra 1998 mødtes også og fik en skøn tur i deres velkendte kapronings båd "Den Glade Pingvin"

De første både kom på vandet allerede klokken fem og nåede lige hjem til morgenmaden klokken otte. Klokken ni kom endnu en flok roere af sted, og sidste hold klokken 13. Den 25 kilometer lang tur rundt om Venø tager cirke tre timer uden pauser, enkelte tog turen flere gange, og alle nåede rundt om Venø - og de fleste kom helt tæt på de nysgerrige sæler omkring nordspidsen.

I løbet af dagen var der i alt 105 deltagere på vandet fordelt i 25 robåde og fire kajakker.

Hjemme i klubben blev der så udvekslet erfaringer, hygget og badet i fjordens 22 grader varme vand, og samtidig blev bådhallen pyntet op til aftenens fest.

Aldrig har det været så varmt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce