Åbner festen fra den store scene: Så bliver det ikke større i Struer

The Agreement er her på scenen under Danmark Dejligst i byskoven ved Hvidbjerg. Nu glæder de sig til at komme på den store scene under Kilen Rock i Struer. Privatfoto

Åbner festen fra den store scene: Så bliver det ikke større i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødrene Poulsen og deres venner i bandet The Agreement har fået mulighed for at få musikken ud til et stort publikum i Struer, når de indleder festen som de første på den store scene under Kilen Rock 27. maj.

Struer: Nogle husker dem måske fra Danmark Dejligst på Thyholm.

Her fik de for første gang mulighed for at spille for et lidt større publikum. Nu gælder det Kilen Rock i Struer, og de unge musikere i bandet The Agreement glæder sig.

- Det var jo her, vi voksede op, fortæller bandets forsanger, 29-årige Tobias Poulsen, som satte det hele i gang, da han for snart ti år siden begyndte at skrive sine egne sange sammen med bandets guitarist, Andreas Schmidt.

- Jeg skev sange ud fra mine oplevelser af at være ung i Struer. Det er jo her, jeg har oplevet alle de store ting i livet for første gang. Så byen betyder noget for mig, og man kan måske genkende noget af stemningen i sangene fra Struer, selv om jeg ikke nævner det direkte, at det var her, det skete, fortæller han.

Jeg skev sange ud fra mine oplevelser af at være ung i Struer. Det er jo her, jeg har oplevet alle de store ting i livet for første gang. Så byen betyder noget for mig, og man kan måske genkende noget af stemningen i sangene fra Struer, selv om jeg ikke nævner det direkte, at det var her det skete.
Tobias Poulsen, forsanger og sangskriver, The Agreement, Struer

Lidt rock og lidt pop

I dag bor Tobias Poulsen i Holstebro, hvor han arbejder som pædagog. Guitaristen, Andreas Schmidt, er flyttet til Aarhus.

Men de har bevaret kontakten, og for et par år begyndte det at udvikle sig til noget lidt større, da Tobias fik sin lillebror, Ludvig, med i bandet - og to af Ludvigs venner fra gymnasiet i Struer.

Der kom mere fylde i musikken - med Ludvig på tangenter, klaver og synth., Andreas Linde på bas og Mads Jørgensen på trommer.

Alt sammen med inspiration i indie-rocken.

Den lidt mere indadvendte genre.

- Men vi vil også meget gerne være et rigtig godt live-band, fortæller bassisten Andreas Linde, og Tobias Poulsen gør også meget ud af at få skrevet en god melodi ind i musikken.

Lidt rock-elementer er der også drysset i kedlen.

- Så vi er ikke et rent indie-band. Vi kan også kalde det for pop-rock. Det er svært at sætte ord på, konstaterer Tobias Poulsen.

Nu skal det høres og opleves fra den store scene i Struer, hvor The Agreement allerede har et trofast publikum.

- Vi har haft en del job og blandt andet spillet flere gange i Kælderen under musikskolen, fortæller Tobias Poulsen.

Ikke som de andre

Senere på sommerhalvåret har de også allerede flere aftaler om at komme ud med musikken.

- Jeg kan faktisk slet ikke huske, hvor vi skal spille første gang efter Kilen Rock. Det er Andreas, der styrer alle aftalerne, fortæller Tobias Poulsen.

Men noget er i gære, og Andreas Schmidt har også fået et samarbejde i stand med et par andre bands i Aarhus, så det bliver lettere at få spilletid.

Men her og nu gælder det først og fremmest om at blive klar til Kilen Rock om et par uger.

At åbne festen på den store scene under Kilen Rock er noget helt særligt for alle i bandet.

- Så bliver det vist ikke større her i Struer, mener Andreas Linde og alle de andre i bandet, og de glæder sig til at kunne give publikum en oplevelse, de måske ikke ville opsøge helt af sig selv.

- Vi kan i hvert fald garantere, at vi kommer til at spille noget, der skiller sig ud, og at det ikke kommer til at lyde som noget af det andet, der er på programmet til Kilen Rock, forsikrer Tobias Poulsen.

Åbner festen fra den store scene: Så bliver det ikke større i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce