16-årig for retten: "Jeg slår dig ihjel"

En 16-årig dreng er blevet kendt skyldig i trusler og vold mod pædagoger på hans bosted. Arkivfoto: Morten Stricker

16-årig for retten: "Jeg slår dig ihjel"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 16-årig dreng, der under gerningstidspunktet blot var 15, havde hele fem sigtelser for vold og trusler mod pædagoger på et bosted i Hjerm.

Hjerm: Han var 16 år, da han tirsdag mødte i retten i Holstebro, men han var kun 15, da han begik hændelser, der havde sikret ham fem sigtelser for vold og trusler. En ung mand, der indtil, han blev tiltalt, boede på et bosted i Hjerm, sad tirsdag i retten, sigtet for fem tilfælde af vold og trusler af forskellig art mod pædagoger på bostedet i Hjerm.

Den 16-årige blev kendt skyldig i alle fem, men der er endnu ikke faldet dom, da der ifølge sagens anklager skal indhentes yderligere person- og helbredsoplysninger på den 16-årige.

Drengen blev fundet skyldig for under en køretur i bil at true en pædagog med at ville slå afdelingslederen og souschefen på bostedet ihjel. Han blev kendt skyldig i at angribe chefen for bostedet ved at slå ham og stikke ud efter ham med en bobkø og for i samme tilfælde at ytre verbale trusler i retningen af "Jeg slår dig ihjel" og "Jeg sprætter dig op". Derudover skulle den dengang 15-årige ved en anden lejlighed have lavet et pistoltegn med den ene hånd, samt kørt en finger henover halsen for at indikere halshugning overfor en medarbejder på stedet. I oktober 2017 skulle drengen ifølge anklageskriftet med kniv have truet personalet på bostedet til at udlevere hans pas, som blev opbevaret på et kontor, fordi han ville ud af landet. Og sidst, men ikke mindst, blev han kendt skyldig i at true en pædagog fysisk med en stor grillgaffel, og for at true med at sprætte medarbejderen op med den.

Alt sammen bekræfter anklager i sagen, Ulrik Panduro.

- Drengen opholder sig på et andet bosted, indtil der er blevet indhentet de nødvendige oplysninger, fortæller han.

Jeg sprætter dig op.
Et af udsagnene en dengang 15-årig dreng skulle have sagt til en ansat på et bosted.

16-årig for retten: "Jeg slår dig ihjel"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce