- Det har været en fantastisk rejse

Thomas Olesen kunne lørdag eftermiddag hæve den gule cykel i triumf efter turen til Paris, hvor han blev modtaget af fru Bibi samt Simone og Ane Kirstine Salskov og Marie og Amalie Stampe Olesen. Privatfoto

- Det har været en fantastisk rejse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag eftermiddag nåede 1800 cykelryttere fra 48 hold - heriblandt Thomas Toftum Olesen fra Struer - målet i Paris og sikrede Team Rynkeby endnu en succes.

PARIS: - De seneste ti måneder har for mig været en fantastisk rejse sammen med Team Rynkeby, og det hele kulminerede i lørdags, da vi nåede målet i Paris og mødtes med de mange andre cykelryttere og vores familier. Det var på samme tid en uforglemmelig forløsning af mange timers træning til den fysiske udfordring og så en ubeskrivelig rørende oplevelse at tænke på hele baggrunden for Team Rynkeby, fortalte Thomas Toftum Olesen fra Struer, da han søndag aften var kommet lidt på afstand af strabadserne.

- Stængerne er da ømme, men ellers har jeg det fint, lød det fra hotelværelset i Paris, hvor Thomas slappede af sammen med fru Bibi og parrets fire døtre, der stod klar ved målstregen på Prairie de Cercle Sud og tog mod de 47 ryttere fra Team Rynkeby Midt-Vest.

I løbet af en time ankom alle 1800 Team Rynkeby-ryttere og de i alt 450 hjælpere, som spillede en vigtig rolle undervejs på de 1400 kilometer fra Danmark til Paris.

- Jeg er vildt imponeret af hele det set-up, som vort team har sørget for. Vi kørte jo som et rigtigt cykelløb, hvor servicefolkene stod klar ved alle depoter undervejs, så vi blev forkælet med mad og drikke - og altid med positive opbakninger, sagde Thomas Olesen, der erkendte, at den fysiske udfordring var større, end han havde regnet med på forhånd.

- Vi sad jo på cyklerne mellem otte og ni timer om dagen, og etapernes længde varierede fra 160 til godt 200 kilometer, så der skulle hænges i, mente han.

Turen til Paris var anstrengende, men gode vejrforhold med masser af sol og varme, ringe vind og slet ingen regn gjorde turen helt speciel.

- Hver aften samledes vi på Bagsmækken til hyggeligt samvær. Nogle af servicefolkene stod for underholdningen med blandt andet musik, så sammenholdet i gruppen har været meget stærkt.

Stængerne er da ømme, men ellers har jeg det fint.
Thomas Toftum Olesen, Struer

Sagen er vigtig

Team Rynkeby kører disse ture til Paris for at samle ind til Børnecancerfonden, og de seneste år er der doneret godt 60 mio.kr. til det gode formål.

- I år var der stor opbakning til vores hold fra sponsorer og vores netværk, så vi bidrager med cirka to millioner kroner til det samlede beløb. Undervejs bliver man hele tiden mindet om, hvorfor vi cykler til Paris. Det blev til mange gode snakke undervejs, og for mit vedkommende har det betydet, at årsagen til og baggrunden for Team Rynkeby er blevet langt vigtigere end den fysiske udfordring. Man bliver bevæget over at høre de personlige beretninger fra andre deltagere, så jeg har virkelig fået selve sagen ind under huden, sagde Thomas Olesen.

Efter en uge på den gule cykel holder Thomas nu en velfortjent ferie i Paris sammen med sine døtre, 17-årige Marie og 19-årige Amalie, og selvfølgelig ægtefællen Bibi Salskov, der har sine døtre, Simone på 21 og Ane Kirstine på 24, med til Paris.

- I næste uge tager Bibi og jeg videre til Gran Canaria - og så lejer jeg en cykel på hotellet for at holde formen ved lige, sagde Thomas med latter i stemmen.

Tilmeldingsfristen til næste års Team Rynkeby-tur er sidst i august måned, men Thomas ved endnu ikke, om han vil med på holdet.

- Det er da en mulighed, men det skal jeg lige tænke lidt over.

- Det har været en fantastisk rejse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce