Tvis snuppede sjette sejr i træk

Jeppe Hauskov bidrog med seks scoringer, da Tvis KFUM vandt en tæt kamp på udebane mod Esbjerg i 3. division. Arkivfoto.

Tvis snuppede sjette sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg: Midt i november fristede 3. divisions herrerne fra Tvis en tilværelse i bunden af rækken med kun en enkelt sejr i otte kampe, men siden har holdet for alvor fået fat og tirsdag aften blev holdets sjette sejr i træk hentet hjem på en svær udebane i Esbjerg.

Selv om Tvis-spillerne havde en 100 kilometer køretur i benene, åbnede gæsterne fint og holdene fulgtes pænt ad fra kampens begyndelse. Med en solid holdindsats trykkede Tvis på, og fik opbygget et lille forspring. De unge Tvis spillere så ud til at være helt i kontrol, men da Anders Agger måtte tage sin 3. udvisning og dermed rødt kort, skulle en ny konstellation i forsvaret spille kampen færdig, og så blev det lidt for spændende til sidst.

Tvis-holdet bevarede dog føringen og sluttede med en smal 34-33 sejr og tilføjede Esbjerg deres kun anden hjemmebanenederlag i sæsonen.

- Vi spiller ind i mellem noget rigtig flot håndbold, men frem for alt var jeg rigtig glad for indstillingen. Vi formår at trykke på gennem hele kampen, siger Tvis-træner Michal Rasmussen fremhævede hele holdet, da han skulle evaluere indsatsen.

Esbjerg - Tvis 33-34

Målscorer for Tvis: Emil Graagaard 8, Jesper Mogensen 7, Jeppe Hauskov 6, Emil Sidelmann 5, Rasmus Mørup 4, Lasse Emtkjær 1, Anders Hede 1, Anders Agger 1, Henrik Christiansen 1.

Tvis snuppede sjette sejr i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce