Trekløver fra tredjeholdet trak i tøjet

Anders Daater iført den gule trøje spiller under normale omstændigheder for Hogagers tredjehold i serie 3. Lørdag kom han på måltavlen fire gange i 3. division. Foto: Johan Gadegaard

Trekløver fra tredjeholdet trak i tøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er sjældent, man ser en bænk i 3. division, som udelukkende består af spillere fra tredjeholdet i serie 3. Trods den store niveauforskel løste Hogagers vikarer opgaven til fulde i lokalopgøret mod Mejdal-Halgård.

Skave: Tre mand fra tredjeholdet, der til dagligt spiller i serie 3, kom ind fra bænken og bidrog til, at Hogager GF med selvsikkerhed trak sejren over Mejdal-Halgård i land. 30-24 endte lokalopgøret i 3. division.

Inden succesen blev til, måtte Hogagers træner, Rene Madsen, løse et kompliceret puslespil. Med skader i sin førsteholdstrup og afbud grundet begravelse og bryllup, var cheftræneren nødt til at finde vikarer.

Opgaven blev kun sværere af, at andetholdets spillere, som på fredag skal spille om oprykning til jyllandsserien, ikke var til rådighed.

Derfor måtte Rene Madsen ned og friste et par serie 3-spillere om spilletid på førsteholdet i et lokalbrag mod Mejdal-Halgård. Et godt tilbud, som hverken Anders Daater, Mikkel Flæng eller 41-årige Thomas Yde kunne takke nej til.

Kampen i tal
Hogager GF - Mejdal-Halgård 30-24 (16-11)Håndbold, 3. division

Hogager, mål: Andreas Hansen 10, Dennis Jeppesen 7, Anders Daater 4, Ken Rønberg 3, Niklas Byskov 3, Markus Kamstrup 2, Lasse Emtkjær 1.

Udvisninger: Hogager 1, Mejdal-Halgård 2.
Oftest er kampene mellem Hogager GF og Mejdal-Halgård tætte, men i weekenden var der ingen tvivl om hvilket hold, der til sidst ville løbe med sejren. Foto: Johan Gadegaard
Oftest er kampene mellem Hogager GF og Mejdal-Halgård tætte, men i weekenden var der ingen tvivl om hvilket hold, der til sidst ville løbe med sejren. Foto: Johan Gadegaard

Udfordret på kondien

Ved første øjekast var det ikke til at se, at herrerne under normale omstændigheder tjattede rundt på et hyggehold i serie 3. Anders Daater gjorde sig endda bemærket med fire mål. Men på nogle områder kom de rutinerede spillere til kort.

- På konditionen var de udfordret, og så er tempoet bare en del højere i 3. division. Alt i alt gjorde de det rigtig godt. Alle tre har da også spillet divisionsbold før, fortæller Rene Madsen om reserverne, der hver fik mellem 15 og 30 minutters spilletid.

Trioens bidrag blegnede dog i forhold til det, Andreas Hansen leverede. Den 20-årige bagspiller stod for en tredjedel af hjemmeholdets 30 mål.

Lokale resultater fra uge 48
3. division, herrerSilkeborg-Voel KFUM - NSK Krunderup UDEHOLD TABERDØMT

HK 73, Rask Mølle - Mejrup-Hvam 27-22

Nibe HK - Tvis 19-29

Omsider styr på rival

Mest af alt glædede Rene Madsen sig over, at der i alle 60 minutter var fuld kontrol over kampens forløb. Det er faktisk ganske atypisk.

- Man siger jo, at lokalkampe har sit eget liv. Det har særligt gjort sig gældende de gange, vi tidligere har mødt Mejdal. I alt den tid hvor jeg har været træner, har placeringen i puljen været ligegyldig, når vi har mødt dem. Men i dag satte vi os på kampen fra start, og det var skønt at se, siger Rene Madsen.

Tidligere i efteråret tabte de gulklædte herrer til Mejrup-Hvam i et andet lokalopgør. Af den grund handlede lørdagens kamp mod Mejdal-Halgård også om at få vasket den plet af sig.

- Vi skulle for Guds skyld ikke smide point i sådan en kamp på hjemmebane. Alle kender hinanden på tværs af holdene, så motivationen burde jo være der. Det var også det, mit oplæg til spillerne inden kampstart handlede om, lyder det fra Rene Madsen.

Dårlig dag på kontoret

Kendskabet til modstanderens trupliste går begge veje.

Lasse Pedersen, der er træner for Mejdal-Halgård, lagde hurtigt mærke til, at flere af de vante førsteholdsspillere fra Hogager ikke var at spotte. Tilmed fyldte værterne bænken op med reservespillere fra serie 3.

Chancerne for en udesejr var dermed umiddelbart øget. Men hvad hjælper det, når ingen af gæsternes spillere rammer dagen?

- Der var ingen energi, og paratheden var slet ikke til stede. Vi var langsomme i opfattelsen, og så var der mange tekniske fejl. Sådan var det for uanset hvem, jeg satte ind på banen. En dårlig dag på kontoret, opsummerer Lasse Pedersen.

Trekløver fra tredjeholdet trak i tøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce