Tredje nederlag på stribe for HB: Vi er ikke en skid bedre end resultaterne siger

Holstebro Boldklub tabte for tredje kamp i træk og ligner alt andet end en oprykningskandidat. Foto: Johan Gadegaard

Tredje nederlag på stribe for HB: Vi er ikke en skid bedre end resultaterne siger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro Boldklub tabte for tredje kamp i træk efter en utilgivelig dårlig indsats mod bundholdet Lystrup og satte dermed igen dyrebare point til i oprykningsstriden.

Holstebro: I FC Midtjylland arbejder man godt nok med en "tabel of justice", som belejligt kan bortforklare fakta, når resultaterne svigter.

Den slags bruger man ikke i Holstebro Boldklub, der drømmer om oprykning til 2. division. Klubben tabte søndag for tredje gang på stribe og ligner ikke et tophold i den nuværende forfatning. Tværtimod fik især den defensive indsats mod bundholdet Lystrup nærmere tankerne hen imod et hold fra den tungeste ende af tabellen.

- Der er ikke nogen undskyldninger, det var bare en rigtig dårlig fodboldkamp fra Holstebro Boldklubs side. Dårlige beslutninger, dårligt forsvarsspil, siger cheftræner Bo Thomsen.

Selvom de op til kampen havde talt og talt om, hvordan de skulle arbejde defensivt hjalp det lige lidt. Presspil, folk bag bolden, støttespillere når en holdkammerat går i pres og evnen til at træffe gode beslutninger, var for det meste noget, trænerstaben måtte drømme sig til.

- Det er lidt rystende og skræmmende, men vi er ikke en skid bedre end nummer klat, hvis vi ikke kan finde ud af at forsvare os bedre, og det skal vi til at indse, konstaterer Bo Thomsen.

Kampen i tal
Holstebro Boldklub - Lystrup IF 0-3 (0-3)Danmarksserien, herrer

Mål: 0-1 Kasper Riber Kaffka (7.), 0-2 Kasper Riber Kaffka (32.), 0-3 Mark Mikkelsen (43.).

Udvisninger: Andreas Kiilerich, Holstebro Boldklub (35.)

Vinderen har altid ret

Cheftræneren tager gerne sin del af ansvaret, når holdet fejler er det lige så meget ham, som spillerne, der har svigtet.

Og de har svigtet, for Holstebro Boldklub er ikke bedre end de resultater, de leverer, uanset hvor gode de enkelte så synes de er.

- Man kan altid spørge, hvem der er det bedste hold. Det er dem med de tre point, længere er den ikke, siger Bo Thomsen.

Han åbner for, at HB kan blive nødt til at gå tilbage på taktiktavlen. Den normale 4-4-2 opstilling fungerer ikke, og HB kan meget vel komme til at stille med en ekstra defensiv gardering i de kommende kampe. Og så skal der arbejdes hårdt på træningsbanen.

- Der er noget selvforståelse og noget taktisk, vi skal arbejde med. Vi bliver nødt til at se det i øjnene, at vi ikke leverer lige nu, siger Bo Thomsen.

Et lille lyspunkt i mørket var dog, at den nyetablerede venstreside med Casper "KP" Petersen og Rasmus Røge spillede en god kamp og viste fine takter sammen. Med nederlaget har HB nu seks point op til Vejgaard på førstepladsen.

Tredje nederlag på stribe for HB: Vi er ikke en skid bedre end resultaterne siger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce