To point kan gøre en verden til forskel

Den står på lokalopgør når Langhøj søndag får besøg af Ikast. Arkivfoto: Johan Gadegaard

To point kan gøre en verden til forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langhøj Badminton er sikret en plads i oprykningsspillet til Badmintonligaen, men det betyder ikke, at sæsonens sidste grundspilskamp er uden betydning.

Langhøj: - Det er sæsonens vigtigste kamp.

Sådan lyder det fra Langhøj-chefen Jørgen Søvndal før holdet søndag klokken 17 tager i mod Ikast i Langhøj Hallen.

For selvom en plads i oprykningsspillet blev sikret før jul, så kan en sejr over Ikast få enorm betydning for chancerne for oprykning.

- Selvom vi teoretisk godt kan blive nummer to og få to point med i oprykningsspillet, så skal vi vinde den her. Jeg har ikke så meget fokus på det teoretiske, men mere på at få alle de store kanoner klar, lyder det fra Jørgen Søvndal, som øjner gode muligheder for oprykning, hvis Langhøj vinder søndag:

- Hvis vi får to point med over, så vil det være godt. Det er altid svært at spille på udebane, men hvis vi har to point med i bagagen, så skal vi bare vinde alle hjemmekampene, og så er vi i ligaen.

- Det bliver konge. Jeg tror at begge andenhold kommer herop og støtter deres første hold. Det bliver et rigtigt lokalopgør, Jørgen Søvndal om søndagens opgør.

Lokalopgør

Men det er ikke kun de to vigtige point, som er på spil søndag aften. Det handler nemlig også om håneretten mellem de to vestjyske klubber.

Der er da også flere relationer imellem de to klubber. Således har Jørgen Søvndal sponsoreret flere af Ikast-spillerne, ligesom blandt andre Milan Ludik og Kristina Gavnholt spillet i Ikast, mens sidstnævntes svoger Sune Gavnholt er træner for søndagens modstander.

- Det giver lidt ekstra kulør, men vi er professionelle, lyder det fra Jørgen Søvndal, som dog ser frem til mødet med Sune Gavnholt:

- Begge trænere har respekt for hinanden, og jeg er sikker på, at han vil gøre alt hvad han kan for at banke mig, ligesom jeg vil gøre alt for at banke ham. Vi er favoritter mod dem, og nu viser jeg dem, hvor skabet skal stå, håber jeg. Jeg synes det giver et eller andet.

Faktisk er det ikke kun Langhøjs 1. Divisionshold, som skal i kamp mod Ikast. Klokken 13.30 står andetholdet nemlig også overfor Ikast, dog på udebane. Men det kan, ifølge Langhøjs badmintonhøvding, blot tilføje lidt ekstra tænding.

- Det bliver konge. Jeg tror, at begge andethold kommer herop og støtter deres første hold. Det bliver et rigtigt lokalopgør.

To point kan gøre en verden til forskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce