Skuffelse i Thorslund-lejren

Dina Thorslund er uforstående over for WBCs afgørelse. Foto: Morten Stricker

Skuffelse i Thorslund-lejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bokseforbundet World Boxing Council afviser at fratage kenyanske Fatuma Zarika titlen som verdensmester. Det kommer bag på Thorslund-lejren.

Struer: Lørdag kunne boksehjemmesiden Lionheart-boxing.dk berette, at den kenyanske verdensmester i superbantamvægt Fatuma Zarika indrømmede, at hun ikke var skadet, da hun bad om udsættelse af kampen mod Dina Thorslund.

Udsættelsen handlede i stedet om at få tid til at samle penge ind, så kampen kunne afholdes i Nairobi. Og det er stik mod WBCs regler, da man kun kan bede om udsættelse i forbindelse med en skade.

Men nu fortæller Malte Müller-Michaelis, som står i spidsen for WBCs mesterskabskommité, til Lionheart-boxing.dk, at han ikke betvivler Fatuma Zarikas skadesproblemer, på trods af, at hun selv har afsløret det modsatte. Det betyder, at WBC ikke kommer til at fratage kenyaneren titlen som verdensmester.

Det vækker undring hos Dina Thorslunds manager Peder Forsman.

- Jeg synes, det er en underlig situation. Vi forhandlede med hende, og hun nævnte ikke, at hun var skadet. Da hun så ikke kan få økonomi til at få kampen til Nairobi, så melder hun pludselig fra med en skade. Hun indrømmer det oven i købet selv med sine udtalelser, siger Peder Forsman, som dog ikke mener, at sagen er helt afsluttet endnu:

- Vores promotor Nisse Sauerland kommer til at tage det her slagsmål.

Vil helst undgå Afrika

Dina Thorslund, som altså skulle have mødt Fatuma Zarika tilbage i marts måned, er da heller ikke helt tilfreds med WBCs foreløbige beslutning.

- Rent sportsligt, så mener jeg ikke hun skal have det bælte. Hvis hun har snydt, så skal det tages fra hende, siger Dina Thorslund, som havde øjnet muligheden for en direkte kamp om bæltet mod Alicia Ashley i Struer den 10. marts.

- Nu skal jeg jo bare slå begge to. Hvis man vil være mester, så må man slå dem der står i vejen.

Slår Thorslund Alicia Ashley, venter der altså et møde med Fatuma Zarika. Og det møde ser Struer-bokseren helst ikke ske i Afrika.

- Jeg vil være ret ked af at skulle til Afrika. Man hører ikke ret meget godt om boksning dernede. Jeg skal nærmest slå hende på knockout for at være sikker på sejren. Enten skal det være neutral bane eller herhjemme. Det er det, jeg helst ville.

Skuffelse i Thorslund-lejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce