Mejrup-Hvam fortsætter jagten på oprykning til 1. division

Miriam Maagaard og de øvrige Mejrup-Hvam-spillere kan kun bruge en sejr, hvis de skal videre i spillet om oprykning til 1. division. Foto: Morten Stricker

Mejrup-Hvam fortsætter jagten på oprykning til 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mejrup-Hvam satser på stor opbakning til onsdagens oprykningskamp mod Ejstrup/Hærvejen. Men der er stadig et godt stykke vej til 1. division.

Borbjerg: Mejrup-Hvam har de seneste sæsoner markeret sig som den næstbedst klub i Holstebro-området.

I denne sæson har Mejrup-Hvam igen haft begge hold med i 2. divisioner. Sidste runde blev spillet for godt ti dage siden, men den er langt fra slut for de to HMH-hold.

Pigerne kæmper om oprykning til 1. division, der er landets næstbedste række. Klubbens herrehold skal ud i kampe for at blive i 2. division.

Onsdag aften er der lagt op til en spændende oprykningskamp i Borbjerg Fritidscenter, hvor Mejrup-Hvam får besøg af Ejstrup/Hærvejen klokken 20.00.

Mejrup-Hvam skal vinde kampen for at komme ud i de afgørende kampe mod de nederste hold fra 1. division. Det står klart, efter at Mejrup-pigerne i weekenden tabte den første kamp på udebane mod Hellerup IK med 27-22. Det er de to bedste hold i tre-holdspuljen, der går videre. Så den endelige placering findes først senere, når Ejstrup/Hærvejen har mødt Hellerup IK på hjemmebane.

- Vi håber på, at vi kan skabe rigtig god stemning i Borbjerg, så vi kan hjælpe pigerne. Vi satser på omkring 200 tilskuere. Der kommer også en bus fra Ejstrup/Hærvejen, så der bliver gang i den, siger Jesper Lindberg, der er formand for Mejrup-Hvam.

Borbjerg Sparekasse har sørget for, at der er fri entre til kampen. Formanden for HMH er helt klar over, at det vil være en stor udfordring for klubben, hvis det ender med oprykning.

- Vi er forberedt på, at det kan ske, men nu må vi se, hvad det ender med, siger han.

Jesper Lindberg arbejder også på at finde trænere til de to divisionshold i den kommende sæson.

Dametræner Kim Bager Laursen stopper efter denne sæson. Det samme gør herretræner Jakob Thoustrup, der skal være talenttræner i TTH Holstebro.

- Vi har flere emner på bordet, men der er ikke noget endeligt på plads, siger Jesper Lindberg.

Mejrup-Hvam fortsætter jagten på oprykning til 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce