Mejdal rykkede ned efter vanvittigt drama

- Jeg kan jo ikke overtage et 3. divisionshold og så aflevere et jyllandsseriehold, siger Frits Andersen, som også er træner for holdet i næste sæson. Arkivfoto.

Mejdal rykkede ned efter vanvittigt drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter to tætte kampe mod Thy Håndbold blev det Mejdal-Halgård, som trak det korte strå. Der skulle en nervepirrende straffekastkonkurrence til for at finde en vinder.

Mejdal: Mejdal-Halgård har ikke længere et hold i damernes 3. division.

Det stod klart, efter holdet mandag aften tabte samlet til Thy Håndbold efter en højdramatisk afslutning.

En kamp som hele vejen igennem var tæt skulle til sidst afgøres i straffekastkonkurrence. I ordinær spilletid endte opgøret nemlig 22-20 til Mejdal-Halgård, hvilket var de samme cifre som holdet i sidste uge tabte med i Thisted.

Det var ellers Mejdal-Halgård, som havde muligheden for at sikre sig endnu en sæson i rækken til sidst, da de var foran med 21-19 med to minutter tilbage. Dermed var de sikret overlevelse, da de havde lavet flere udebanemål end Thy. Thy kom dog på 21-20, inden Mejdal til sidst kunne gøre det til 22-20.

Derefter gik kampen direkte i straffekastkonkurrence, hvor stillingen var 4-4 efter holdenes fem første straffekast. Det betød, at afgørelsen skulle findes ved at hvert hold fik ét straffe ad gangen, indtil der blev brændt og scoret. Det blev Thy der trak det længste strå, da Mejdal brændte første straffekast, mens at Thy efterfølgende scorede på deres.

- Det er et meget godt billede på vores sæson. Marginalerne var imod os, og det var en bitter pille at sluge, at det skulle ende sådan, siger Mejdal-træner Frits Andersen, som var ærgerlig over, at det skulle afgøres direkte på straffekast frem for i forlænget spilletid.

Han er dog sammen med resten af holdet opsat på en hurtig tilbagevenden til 3. division.

- Vi har haft godt humør hele sæsonen, og alle er enige om, at vi skal kæmpe for oprykning i næste sæson, siger Frits Andersen, som især uddelte ros til målvogter Ingrid Bjerrum. Hun leverede hele 28 redninger i kampen.

Mejdal-Halgård - Thy Håndbold 22-20 (12-12) - 4-5 efter straffe

3. division nedrykningskamp, håndbold

Mål: Caroline Damgaard 6, Ida Kocemba 4, Malin Mæland 3, Dorte Holdensen 3, Sofie Mouridsen 3, Anette Steen 3, Anne Djernes 2, Laura Leding 1.

Mejdal rykkede ned efter vanvittigt drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce