Langhøj påtager sig favoritrollen

Jørgen Søvndal går efter alle tre point, men erkender at Aalborg Triton kan blive en udfordring. Foto: Morten Stricker

Langhøj påtager sig favoritrollen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langhøj Badminton kan skabe et lille hul ned til forfølgerne, hvis de tirsdag aften henter tre point mod traditionsklubben Aalborg Triton.

Asp: Det forpligter at ligge i toppen af den danske 1. Division i badminton.

Derfor er badminton-chefen Jørgen Søvndal da heller ikke bleg for, at tage favoritværdigheden på sig, når Langhøj tirsdag aften klokken 19 gæster Aalborg Triton.

- Det er det her, vi lever for. Alle er lidt nervøse, for alle vil gerne vinde for den her historie, som vi er ved at bygge op i Langhøj. Vi må tage den her favoritrolle, siger Jørgen Søvndal, som dog ikke tager noget for givet:

- Det kan godt være, man tror, jeg er en fandens karl, men når man spiller med nogle af de bedste, så er man nødt til at være ydmyg omkring det. Hvis vi får en på kassen, så må vi hjem og arbejde hårdere. Hvis bare en spiller falder ti procent kan betyde alt.

Langhøj-chefen har da også stor respekt for Aalborg Triton, som han betegner som en af traditionsklubberne i dansk badminton.

- Og så har de en rigtig god hjemmebane. Ligesom der ikke er mange, der synes, at det er sjovt at komme til Langhøj og spille, så synes de heller ikke, at Aalborg er sjov. Hallen er lille og intim, og der kommer rigtig godt gang i den.

Tæt opgør

Inden aftenens opgør er Langhøj to point foran Aalborg Triton, men det skal man ikke lade sig narre af, mener Jørgen Søvndal.

- Vi er to point foran, men kan vi hive et point hjem fra Aalborg, så er det okay. Hvis vi performer, som vi har gjort alle andre gange end i Lillerød, så synes jeg egentligt, vi står ret godt. Jeg vil sørme gerne have alle tre point, men jeg ved, hvor lidt der skal til for, at det hele krakelere, lyder det fra Søvndal, som mener, at Aalborg er tændte på muligheden for en sejr over Langhøj:

- Jeg kender nogle af spillerne, og nogle af dem vil gøre alt, for at vise, at de kan slå os. Det ser jeg frem til. Det bliver intenst og spændende.

Langhøj Badminton drager da også til det nordjyske med stærkeste opstilling. Alle mand er med i hallen, men det er endnu uvist, hvem der rent faktisk skal spille.

- Jeg ved ikke, hvordan de stiller op eller, hvodan vi stiller op. Det ved jeg først halvanden time før, siger badminton-chefen. 

 

Langhøj påtager sig favoritrollen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce