Langhøj levede op til favoritværdigheden

Langhøj Badminton kunne endnu en gang trække sig sejrsrigt ud af et topopgør i 1. division. Arkivfoto: Privatfoto

Langhøj levede op til favoritværdigheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langhøj Badminton hentede tirsdag aften sæsonens fjerde sejr, da Aalborg Triton blev besejret 11-2 på egen bane.

Aalborg: Langhøj Badminton fortsætter rejsen mod slutspillet i den danske 1. divsion i badminton.

På en svær udebane formåede Langhøj nemlig at hente en flot 11-2 sejr efter en række tætte kampe mod Aalborg Triton.

- Jeg tror, at seks ud af de 13 kampe ender i tre sæt. Det var tætte kampe, og Aalborg gav os kamp til stregen, men jeg kom for at vinde, og det gjorde vi, siger Langhøj-chefen Jørgen Søvndal, som ikke var helt tilfreds med sine spillere på trods af sejren. 

- Dagens bedste var træneren, og dem der assisterede, og dem der heppede. Alle spillerne skulle have et spark i røven, før de kom i gang. Men igen, så er det svært at spille ude på en tirsdag aften. Jeg var på forhånd lykkelig for et point, men vi gjorde det virkelig godt og hentede alle tre.

Mens tilskuerne kunne se hjemmeholdet hente en sejr i 1. mix double, så var de fleste gået, da Aalborg hentede en sejr i 4. herresingle. Inden da havde Michal Rogalski nemlig bragt Langhøj foran 5-1 og reelt set lukket holdkampen.

- I starten skulle vi lige huske at være ydmyge og have respekt. Det fik vi ændret på, og så gav vi dem smæk. Aalborg gjorde alt for at banke os, så det var en rigtig god holdkamp.

 - I starten skulle vi lige huske at være ydmyge og have respekt. Det fik vi ændret på og så gav vi dem smæk. Aalborg gjorde alt for at banke os, så det var en rigtig god holdkamp, Jørgen Søvndal om mødet med Aalborg Triton

Dufter af slutspil

Med sejren over Aalborg Trition ligger Langhøj sig i spidsen af 1. division med 12 point. Dermed er vestjyderne i den grad på vej ind i slutspillet om oprykning til Badmintonligaen. Men med to runder tilbage maner Langhøj-høvdingen alligevel til besindelse.

- De næste to runder bliver lige så tætte. Vi kæmper med det, vi har, og vi skal være lige så respektfulde som tidligere. Men det begynder da at ligne et eller andet, indrømmer Jørgen Søvndal, som ikke går med på præmissen om, at en plads i slutspillet mere eller mindre er sikret.

- Nej, slet ikke. Det er en kamp ad gangen og en fjerbold ad gangen. Vi skal gøre det her færdigt, men det er klart, at de andre også skal vinde nu, og de skal til at møde hinanden indbyrdes.

De næste fjerbolde kommer i spil, når Langhøj den niende december tager imod Solrød Strand hjemme i Langhøj Hallen.

Langhøj levede op til favoritværdigheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce