Huldahl jagter comeback til Europatouren

Jeppe Huldahl er i gang med et nyt forsøg på at kvalificere sig til Europatouren. Arkivfoto: Scanpix

Huldahl jagter comeback til Europatouren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Huldahl fra Holstebro har fået lysten til golf tilbage efter et par års pause. Han forsøger i denne uge at kvalificere sig til Europatouren i 2018.

Spanien: Det er efterhånden ved at være 14 år siden, at de meget unge golfspillere Jeppe Huldahl og Brian Akstrup blev hentet i Karup Lufthavn i limousine.

Efter en meget stærk og noget overraskende præstation havde de to unge spillere fra Holstebro Golfklub spillet sig ind i det fineste europæiske golfselskab.

Jeppe Huldahl havde sikret sig kortet til Europatouren, mens Brian Akstrup skulle spille Challengetouren.

14 år senere er Holstebro-drengen Jeppe Huldahl tilbage i Spanien for at forsøge at kvalificere sig til en ny omgang på Europatouren. 

Det er ellers to år siden, at Jeppe Huldahl mere eller mindre opgav golfkarrieren, da det var svært at holde sig på øverste niveau. Som familiefar var det heller ikke det letteste at rejse rundt og spille turneringer i hele Europa.

Men efter to års pause har nu 35-årige Jeppe Huldahl fået lysten igen. Han opnåede sin absolut største triumf, da han i juni 2009 vandt en turnering på Europa Touren. Det var i Wales. Den turneringssejr sikrede ham, at han frem til i år har haft mulighed for at deltage på Tour-skolens finaleserie, hvor der spilles om kortene til de store turneringer.

Derfor valgte Jeppe Huldahl at give golfen en sidste chance. 

- Jeg har fået lyst til at spille golf igen, og så har jeg den her mulighed for at komme direkte på Final Stage, siger Huldahl til Golf.dk.

- Selv hvis jeg får kortet, så ved jeg faktisk ikke helt, hvad jeg vil bruge det til. Jeg vil selvfølgelig spille nogle turneringer, men det vil nok ikke være 25 turneringer på en sæson, fortæller han.

Han er helt klar over, at der er en del turneringsrust, der skal bankes af. Hans makker fra de første år, Brian Akstrup, tror på muligheden, selv om det bliver svært.

- Han har stor erfaring fra mange turneringer, men han har haft en lang pause. Det bliver ikke let, men det er ikke helt urealistisk, siger Brian Akstrup, der i dag er træner i Holstebro Golfklub.

I de første tre under i finaleserien er det gået ganske udmærket for Jeppe Huldahl, der indledte med en imponerende 67'er. I anden runde gik han i 75 slag. mandag gik han banen i 69 slag. Det betyder, at han er fire slag under par inden de sidste tre runder. Tre gode runder til sidste vil give Jeppe Huldahl et opsigtsvækkende comeback.

Huldahl jagter comeback til Europatouren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce