Holstebro-golfere klar til spansk debut

Daniel Løkke er en af de lokale spillere, der er i aktion på Ecco Touren i Barcelona i Spanien de næste tre dage. Arkivfoto: Morten Stricker

Holstebro-golfere klar til spansk debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro-drengen Jeppe Huldahl er klar til comeback i Barcelona. Daniel Løkke og Nicolai Kristensen er også med på ECCO Touren, der senere på året kommer til Holstebro.

Holstebro/Barcelona: Tirsdagens vejrudsigt for Barcelona siger 15 grader og solskin. Det er sådanne vejrforhold, der kan få enhver golfspiller til at drømme om, at en ny sæson er lige om hjørnet.

Men de mange danske motionister må vente nogle uger endnu, inden det for alvor bliver golfvejr.

De professionelle golfspillere skal til gengæld ikke vente længere.

Tirsdag begynder Ecco Touren, der er den store nordiske turnering under Europa Touren og Challenge Touren.

Tre lokale spillere er med i det stærke felt, der åbner i Barcelona. Det er Daniel Løkke og Nicolai Kristensen, der har spillet på dette niveau i flere sæsoner.

Den tredje er Holstebro-drengen Jeppe Huldahl, der gør comeback i denne sæson på Challenge Touren. Jeppe Huldahls store højdepunkt i karrieren var i 2009, hvor han vandt en turnering på Europa Touren.

Jeppe Huldahl bruger turneringen i Spanien til at spille sig i form.

- Det er et rigtig godt sted at ryste støvet af sig efter en lang vinter. Banerne og træningsfaciliteterne er suveræne, og selvom det indtil nu har været lidt køligt hernede, så er det stadig rart at kunne slå bolde uden at fryse alt for meget, siger Jeppe Huldahl til Ecco Tour-turneringens hjemmeside.

Jeppe Huldahl er en af flere tidligere vindere på Europa Touren, der er med til at gøre feltet i Barcelona ekstra stærkt i forhold til tidligere sæsoner.

- Det er et rigtigt stærkt felt. Der er en del tidligere vindere på Europa Touren og Challenge Touren med hernede. For mit vedkommende handler det mere om at blive klar til Challenge Tour sæsonen end at vinde i denne uge, men derfor vil jeg naturligvis stadig gerne spille med om sejren, hvis det er muligt, siger Jeppe Huldahl.

Ecco Touren kommer til Storaadalen i Holstebro til juni.

Holstebro-golfere klar til spansk debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce