Fin opbakning til Fight Night i Holstebro

De to brødre Joe Joe Phan og Joseph Phan vandt begge deres kampe ved Fight Night. Foto Jørgen Kirk

Fin opbakning til Fight Night i Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

300-400 tilskuere var lørdag aften til Fight Night i Musikteatret, hvor der var syv kampe.

Holstebro: Musikteatret i Holstebro har et program med mange koncerter, teaterforestillinger, møder og foredrag.

Lørdag var arrangementet langt mere hårdtslående end normalt. Det var fjerde gang, at bokseklubben Sct. Jørgen var vært for stævnet, der samlede 300-400 tilskuere.

- Vi er rigtig glade for den opbakning, vi får fra Holstebro. Der var en kanon stemning hele aftenen. For os er det vigtigt, at vi er med til at vise vores sport frem i Holstebro, så det lokale publikum lærer vores boksere at kende. Det handler også meget om at have en rigtig god fest, og det lykkedes siger Kasper Hangaard fra bokseklubben Sct. Jørgen.

Han er rigtig glad for at holde stævnet i Musikteatret, hvor der er meget få sportsarrangementer.

- Det var fjerde år i træk, at vi havde stævnet, og vi satser helt sikkert på, at det er tradition, der er kommet for at blive, siger Kasper Hangaard.

Den største udfordring ved at arrangere boksestævne i dag er, at der ikke er så mange boksere med startbog som tidligere.

- Vi fik desværre et par afbud på selve dage, så vi fik kun syv kampe og en opvisningskamp. Vi havde håbet på 10-11 kampe, siger boksearrangøren.

Fire af de lokale boksere kom i kamp. Det lykkedes de talentfulde brødre Joseph og Joe Joe Phan at vinde deres kampe. Peter Rasmussen kæmpede godt, men måtte se sig besejret til sidst. Debutanten Jacob Jensen kæmpede med alt, hvad der var, men det var ikke nok til sejr.

- Vi vil selvfølgelig gerne have at vores boksere vinder, men det vigtigste er, at de giver sig 180 procent, så kan vi ikke forlange mere, siger Kasper Hangaard.

Fin opbakning til Fight Night i Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce