Femte sejr i træk til Tvis

Emil Sidelmann hjalp i går Tvis' 3. divisionsherrer til den femte sejr i træk. Arkivfoto.

Femte sejr i træk til Tvis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildbjerg: TTHs talentfulde målmand Simon Gade fik en kærkommen mulighed for fuld spilletid, da ligamålmanden var med for reserverne da Tvis torsdag besøgte naboerne fra Vildbjerg KFUM i herrernes 3. division.

Med en imponerende redningsprocent på 58 var unge Gade kampafgørende på en dag, hvor Tvis ikke rigtig fik angrebsspillet til at flyde. Efter 20 minutter var Tvis foran 6-3 og selv om Vildbjerg kom lidt tættere på ved pausen, holdt Tvis sig foran kampen igennem. Tvis træner Michal Rasmussen glædede sig først og fremmest over at holdet med sejren over Vildbjerg har hentet 10 point i de seneste fem kampe.

- Jeg var rigtig ærgerligt over, at vi ikke fik lov at spille kamp i weekenden, da vi vandt over Ribe uden kamp. Jeg syntes, at det var tydeligt at se, at holdet ikke har spillet kamp i over en måned, konstaterede Michal Rasmussen oven på fem måls sejren, og fremhæver "lånespilleren" Simon Gade som dagens bedste.

- Når man begynder kampen med at redde 13 gange på Vildbjergs første 16 forsøg, var grundlaget for en sejr skabt i målet, men også gennem solidt forsvarsspil i specielt 2. halvleg, siger Michal Rasmussen.

Med sejren er Tvis placeret som nr. 5 i 3. division.

Vildbjerg KFUM - Tvis 17-22 (9-11)

Målscorer Tvis: Emil Graagaard 9, Emil Sidelmann 4, Rasmus Mørup 4, Henrik Christiansen 2, Anders Agger 2 og Lasse Emtkjær 1

Femte sejr i træk til Tvis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce