Camillas forårssæson starter i Kina: Tre uger med ris og tun på dåse

Camilla Møllebro Pedersen har fået sin forårssæson spoleret af et brækket korsben. I næste uge gør hun comeback ved et løb i Kina. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Camillas forårssæson starter i Kina: Tre uger med ris og tun på dåse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarksmester Camilla Møllebros debut for hendes nye norske hold blev ødelagt af et styrt og et brækket korsben. I næste uge tager hun på de kinesiske landeveje hul på forårssæsonen.

Shanghai: Er der to ting, der hænger sammen, er det cykelryttere og forårsfornemmelser.

Når først temperaturen begynder at stige, og dagene bliver lysere, kan det være svært at holde cykelrytterne indendørs. Og netop derfor har det heller ikke passet Camilla Møllebro Pedersen, at hun ikke har kunne komme i ilden for hendes nye norske hold, Team Hitec Products Birk Sport.

Den regerende danmarksmester i landevejscykling, har nemlig været sat tilbage af en skade, efter hun i februar styrtede i hendes debutløb og brækkede hendes korsben.

- Jeg styrtede og blev skadet i mit allerførste løb for mit nye hold, hvor jeg styrtede og landede lige på mit korsben og brækkede det. Det har holdt mig ude i seks uger, så nu venter der en periode, hvor jeg skal indhente alt det træning, jeg har forsømt, fortæller Camilla Møllebro Pedersen, der sidste sæson kørte for Team VeloCencept.

Vi kommer helt sikkert til at spise en masse ris, men det gør mig ikke så meget, for jeg kan rigtigt godt lide ris. Til gengæld kan vi ikke spise kødet derude, fordi de putter nogle ting i deres dyr, som er forbudte for cykelryttere. Så vi skal have rigtig meget tun på dåse med os.
Camilla Møllebro.

Ris og tun på dåse

Formen skal genfindes på de kinesiske landeveje, hvor Camilla Møllebro Pedersen i næste uge gør comeback ved Tour of Chongming Island International Cycling Race, der er et årligt elite-etapeløb i Shanghai, opkaldt efter Chongming Island.

I alt skal hun være i Kina i tre uger, da der venter yderligere to løb efter Tour of Chongming Island, inden turen går tilbage til Europa. Løb, hun skal bruge på at komme tilbage i form.

- For mig handler det om at komme igennem løbene, få noget fart i benene og så hjælpe mine holdkammerater, så godt jeg kan. Det andet løb, vi skal køre, er Tour of Zhoushan Island, hvor jeg sidste år vandt bjergtrøjen, men jeg tror ikke, jeg vil kunne køre med om sejren i år, forklarer Camilla Møllebro Pedersen.

At køre cykelløb i Kina er noget helt anderledes end de europæiske løb, som danmarksmesteren for det meste kører. Kulturforskellene gør, at det er nogle helt andre ting, der fylder lidt, ligesom holdet bliver nødt til at tage nogle andre forholdsregler end derhjemme.

- Vi kommer helt sikkert til at spise en masse ris, men det gør mig ikke så meget, for jeg kan rigtig godt lide ris. Til gengæld kan vi ikke spise kødet derude, fordi de putter nogle ting i deres dyr, som er forbudte for cykelryttere. Så vi skal have rigtig meget tun på dåse med os, fortæller Holstebro-rytteren.

Camillas forårssæson starter i Kina: Tre uger med ris og tun på dåse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce