Brødrepar skal lede reserverne til succes

Steen Gravgaard har storebror med på sidelinjen, når HB-reserverne sparker sæsonen i gang med en udekamp mod Aulum. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Brødrepar skal lede reserverne til succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I store dele af foråret var HB-reserverne forrygende og sikrede sig fortjent en oprykning. Nu vil trænerne, Steen og Kim Gravgaard, bevise, at mandskabet sagtens kan begå sig i serie 1.

Holstebro: Det er bestemt ikke et par ukendte HB-herrer, der i efteråret griber dirigentstokken på trænerbænken, når HB-reserverne skal spille.

Cheftræner Steen Gravgaard har fået en hjælpende hånd på sidelinjen i form af sin storebror Kim Gravgaard. Han skal fremover være assistenttræner for reserverne i serie 1. Begge trænere har tidligere prøvet at stå i spidsen for danmarksserie-holdet

For omtrent ti år siden samarbejdede brødrene om fodbolden i Idom. Dengang var rollerne dog byttet rundt, for storebror var chefen.

- Jeg gik rundt med en skade, og derfor hjalp jeg med at træne andetholdet. Vi har glædet os meget til at arbejde sammen igen. Det er en stor gevinst for holdet, at vi står sammen om projektet, siger Steen Gravgaard.

Oversigt over HB-reservernes trup
Holstebros trup til efteråret: Jacob Greve Kingo, Lasse Staunstrup, Mathias Spaabæk, Mikkel Knudsen, Jacob Agger, Asbjørn Jeppesen, Mikkel Funder, Morten Enevoldsen, Jens Frederiksen, Andreas Appel, Jonas Dalsgaard, Anders Damgaard , Anujan Selvanchandran, Magnus Brogaard, Jacob Højland, Daniel Bach, Jonas Rud, Morten Thorsen, Troels Thomsen, Vlad Pavel, Kenneth TaulbjergNye spillere: Anders Damgaard, Jakob Agger, Andreas Appel, Mathias Spaabæk, Mikkel Funder og Troels Thomsen

Udelukkende nederlag

Opstarten har dog ikke været optimal for HB-truppen i serie 1. Med et gennemsnitsalder på omkring 19 år er det givet, at langt de fleste spillere går i skole og rejser væk på sommerferie med deres forældre.

Af den grund tikkede afbuddene ind i massevis, da HB-reserverne i sommerpausen skulle spille Hodsager Cup. Det endte da også med nederlag i alle af mandskabets tre kampe.

Alligevel blomstrer optimismen, og ambitionen til den nye sæson i serie 1 er klar, for flere spillere fra talentarbejdet i FS Holstebro er stødt til truppen.

- Vi skal ende i den bedste halvdel af puljen. For os kommer det altså ikke bare til at handle om at overleve, slår Steen Gravgaard fast.

På tirsdag skal HB-reserverne sparke sæsonen i gang. Det sker i en udekamp mod Aulum.

Brødrepar skal lede reserverne til succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce