Bjarne Pedersens ringeste løb i karrieren

Bjarne Pedersen fik intet til at fungere i matchen mod Fjelsted, hvor han kun scorede et point. Foto: Morten Stricker

Bjarne Pedersens ringeste løb i karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holstebro Speedway Elite var tæt på sejren ude mod mestrene fra Fjelsted, men opgøret endte 42-42. Bjarne Pedersen kørte sit ringeste løb.

Fjelsted: 39-årige Bjarne Pedersen er hentet hjem som en klar forstærkning til Holstebros superligahold i denne sæson.

Men i onsdagens match på udebane mod Fjelsted ramte Bjarne Pedersen den helt store nedtur.

Matchen mellem de forsvarende mestre fra Fjelsted og Holstebro sluttede uafgjort, men det var bestemt ikke en aften, som Bjarne Pedersen vil huske tilbage på med glæde.

Ord som nedsmeltning og total offday er helt relevante. Bjarne Pedersen scorede kun et enkelt point i fem starter.

- Det var simpelt hen en dag, hvor jeg skulle være blevet hjemme under dynen. Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har lavet 1 point i den danske liga før. Når jeg tidligere har haft en dårlig dag, har jeg stadig kørt 10 point ind på kontoen. Vi prøvede to cykler af, men det hjalp ikke. Det var vist bare manden, der fejlede i dag, siger Bjarne Pedersen til sin hjemmeside.Bjarne Pedersen er helt klar over, at Holstebro havde vundet, hvis han bare havde kørt nogenlunde op til sin normale styrke- De andre gør det rigtigt godt og sikrer os jo uafgjort med deres indkørte point. Selvfølgelig er jeg skuffet over dagens match, for jeg ved jo, vi havde vundet, hvis jeg havde præsteret. Vores holdledere gjorde et godt stykke arbejde og tog de rigtige taktiske hensyn undervejs, blandt andet ved at skifte en anden kører ind end mig, siger Bjarne Pedersen.

Vigtigt point

Før det 14. og sidste heat var Holstebro i front med 40-38, men hjemmeholdet fik kæmpet sig tilbage og fik udlignet til 42-42. Dermed sikrede Holstebro sig det første point i denne sæson, men Holstebro måtte se Fjelsted tage det ene bonuspoint, da de er bedst indbyrdes efter de to matcher.Holdleder Claus Ørts var som alle andre meget skuffet over Bjarne Pedersens præstation. Men ellers blev det en ganske fin aften i Fjelsted.- Det er en meget svær udebane at tage point på, og set over hele matchen havde det ikke været ufortjent, hvis vi havde vundet og fået begge point. Der blev leveret rigtig godt af de fire øvrige kørere. Jeg er godt tilfreds med, at vi fik et point med hjem. Nu er vi i gang, siger Claus ØrtsDet var ikke mindst Kasper Lykke Nielsen og Emil Grøndal, der overraskede positivt med henholdsvis otte og ni point. Topscorer for Holstebro blev Kenneth Bjerre med 13 point. Ulrich Østergaard scorede 11 point.I næste uge venter der to matcher for Holstebro. Onsdag er der udematch mod Grindsted, mens det fredag gælder hjemmekampen mod Esbjerg.

Bjarne Pedersens ringeste løb i karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce