Alt gik galt i årets sidste halvleg

Mon ikke NSK Krunderups damer har et nytårsfortsæt, der handler om at komme tilbage på sporet så hurtigt som muligt. Arkivfoto: Morten Stricker

Alt gik galt i årets sidste halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det så i første omgang fint ud for NSK Krunderups damer, der førte komfortabelt i pausen. Men i anden halvleg kollapsede gæsterne overraskende og tabte det hele til et hold, som til gengæld vandt for første gang i sæsonen.

Silkeborg: Det har været et par hårde uger for NSK Krunderup. Først tabte damerne knebent til Hadsten, hvorefter topholdet fra Grindsted HK slog de lokale vestjyder.

Lørdag kulminerede den ærgrelige periode med et nederlag på 29-23 mod Funder GF, der vandt for første gang i sæsonen.

NSK Krunderup tabte sin ellers så stabile pauseføring på 16-12 i en halvleg, hvor ingenting ville lykkes. Alverdens taktiske løsningsforslag forsøgte cheftræner Christina Ahle at tage i brug, men Funder GF var ikke til at slå ud af kurs i anden halvleg.

Træneren undlod dog at give en reprimande til sine spillere efter slutfløjtet i Funder-Hallen.

- Spillerne var udmærket klar over, hvor galt det gik. Jeg så derfor ikke grund til at give dem det (en reprimande, red.). Op på hesten igen og så må vi videre, lyder det fra Christina Ahle, som mest af alt ærgrer sig over, at holdet nu går på julepause med et nederlag.

Lokale resultater fra uge 48
2. division, damerHH90 - Sæby HK 25-25

3. division, damer

Filskov IF - GNIF Lemvig 17-28

Hadsten SK - Mejdal-Halgård 31-16

Sejlede i begge ender

Hverken foran mål eller nede i forsvaret gik det efter planen.

Godt nok kom udeholdet frem til chancer, men seks gang sendte Krunderup-spillerne bolden ved siden af målet. Vel at mærke mod et hold, der forinden weekendens opgør i gennemsnit havde lukket knap 30 mål ind per kamp.

Udfordringen blev kun vanskeligere, da Funder GF fandt en måde at åbne vestjydernes forsvar op på.

- Måske tænkte flere af spillerne i pausen - "fint, nu kører vi bare på rutinen, og så bliver det nemt" - for vi formåede hverken at ramme målet eller tackle i forsvaret. Funder splittede vores fireblok ad, fortæller Christina Ahle.

Godkendt indstilling

Trods det dårlige spil i anden halvleg vil træneren ikke kritisere spillerne for deres gejst i kampen.

- Intet ville lykkes, men det har ikke noget med spillernes indstilling at gøre. Den kan jeg ikke sætte en finger på, siger Christina Ahle, hvis mandskab placerer sig på syvendepladsen med otte point efter ti kampe.

Afslutningen på 2018 må Christina Ahles tropper lægge bag sig. Første kamp i det nye år bliver mod førerholdet fra Skanderborg, som har vundet alle kampe indtil videre.

Alt gik galt i årets sidste halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce