Ridder Stampe takkede majestæten

Lars Stampe på slotspladsen foran Christiansborg - fotograferet af sin kone, Susanna, der er meget stolt af gemalen og hans udnævnelse til Ridder af Dannebrog. Foto: Susanna Søholm Christensen

Ridder Stampe takkede majestæten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmedlem Lars Stampe, Holstebro, var mandag i audiens hos Dronning Margrethe for at takke for Ridderkorset.

Holstebro: - Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig. Jeg er dybt beæret.

Fortæller byrådsmedlem og medindehaver af bostedet Fyrtårnet i Holstebro, Lars Stampe, 60, der er blevet tildelt ridderkorset, og mandag var på Christiansborg for at takke Hendes Majestæt, Dronning Margrethe for tildelingen.

Det kom helt bag på ham, at han blev indstillet til hædringen, og han kender ikke begrundelsen eller de argumenter, der ligger til grund. Men i hvert fald er det en kendsgerning, at han har siddet i byrådet i Holstebro i 25 år, hvor man repræsenteret Socialdemokratiet og er formand for arbejdsmarkedsudvalget. Det er også kendt, at hans hjerte banker for de udsatte, og at han gennem mange år har brugt mange kræfter på at give bedre forhold for de svageste i samfundet. Han har også tidligere været i audiens hos prins Joachim og Alexandra i forbindelse med et projekt i Rumænien.

Men at møde selve majestæten var en helt særlig oplevelse, fortæller han, velvidende, at han ikke må videregive detaljer fra audiensen.

Han vil dog gerne oplyse, at Dronning Margrethe var særdeles velinformeret om hans person.

- Det imponerede mig, fortæller Lars Stampe.

Nogle socialdemokrater modtaget ikke ordener, men Lars Stampe føler det som en stor ære at blive Ridder af Dannebrog, og han var da også mødt op i kjole og hvidt.

- Jeg synes vi har et rigtig godt samfund og en meget dygtig regent, forklarer han.

Han og hans kone Susanna benyttede lejligheden til et hyggeligt ophold i hovedstaden allerede fra lørdag og nåede både at opleve jazzmusik, caféerne, bylivet, kunst og den flotte juleudsmykning.

Ridder Stampe takkede majestæten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce