Forpagtere rykker vestpå: Ny leder på Gæstgivergården vil fortsætte kursen

45-årige Jimmy Pilgaard Jensen bliver fra 1. marts ny forpagter af Ulfborg Gæstgivergård. Foto: Jan Briks

Forpagtere rykker vestpå: Ny leder på Gæstgivergården vil fortsætte kursen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke lagt op til de store ændringer af hverken menukort eller koncept, når Ulfborg Gæstgivergårds nye forpagter får nøglerne den 1. marts.

Ulfborg: Det er ikke uden en hvis sørgmodighed, at 54-årige Helle Jensen og 58-årige Egon Andersen, giver rollen som forpagtere af Gæstgivergården i Ulfborg videre. Men alderen og helbredet bliver ikke ved med at holde til de hundredvis af timer, som parret hver måned ligger i stedet.

- Vi bliver jo ikke yngre, siger Egon Andersen.

- De første tre år havde vi ikke en eneste fridag. Og dagene hedder stadigvæk fra syv om morgenen til ti om aftenen eller endda to om natten, siger Helle Jensen, der er lettet over at slippe for især arbejdet i morgentimerne.

I stedet vil parret, der har drevet kroen til en succesfuld forretning, nu søge mod vest. 23. marts åbner parret som nye forpagtere af restaurant Havtorn, der ligger i forbindelse med Vedersø Klit Camping - blot et stenkast fra det badehotel i Vedersø, der også har fået nye forpagtere.

- Den her livsstil med sæsonforretning, kan vi rigtig godt lide, siger parret, der før krotiden tidligere har drevet en campingplads.

Nej, det skal køre, som det hidtil har gjort. Det er jo Ulfborg, så man skal jo ikke begynde at spille smart og ændre alt muligt.
Jimmy Pilgaard Jensen, kok og ny forpagter.
Egon Andersen og Helle Jensen stopper som forpagtere af Gæstgivergården og rykker vestpå i stedet. Foto: Jan Briks
Egon Andersen og Helle Jensen stopper som forpagtere af Gæstgivergården og rykker vestpå i stedet. Foto: Jan Briks

Vil ikke "spille smart"

Gæstgivergården i Ulfborg bliver i stedet overtaget af 45-årige Jimmy Pilgaard Jensen, der har været kok på stedet i snart et år.

Han har tidligere arbejdet som både køkkenchef på Nupark, kok på Under Klippen, køkkenchef på Pinenhus ved Salling og bistrochef i Bilka.

Den nye forpagter har dog ikke nogen stor drøm om at lave en helt masse om på konceptet:

- Nej, det skal køre, som det hidtil har gjort. Det er jo Ulfborg, så man skal jo ikke begynde at spille smart og ændre alt muligt, siger kokken, der overtager forpagterrollen den 1. marts.

Den snart nykronede leder, der blandt andet bruger fritiden på at spille golf, ser frem til den nye rolle:

- Altså sidste år solgte vi 4,2 tons flæsk og 4,5 tons skrællede kartofler. Og så var der en omsætning på omkring fire millioner kroner. Det var jeg lidt rystet over. Men i år behøver det ikke at give stort overskud, det skal bare ikke gå i minus, siger han.

Forpagtere rykker vestpå: Ny leder på Gæstgivergården vil fortsætte kursen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce