Thyborøn vælter sig i prisnomineringer

Sea War Museum er en af tre nominerede fra Thyborøn til Region Midtjyllands turismevækstpris, der uddeles i næste måned. Arkivfoto

Thyborøn vælter sig i prisnomineringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thyborøn står for tre ud af 16 normeringer til Region Midtjyllands turismevækstpris.

Den nordligste spids af Harboøre Tange har gjort sig så markant bemærket på turismeområdet i år, at Thyborøn har sat sig på hele tre af de 16 nomineringer til Region Midtjyllands turismevækstpris.

Danhostel Thyborøn - Thyborøn Camping, SeaWar Museum og JyllandsAkvariet er alle indstillet til turismeprisen, som uddeles ved regionens turismekonference i Silkeborg 10. november.

Danhostel Thyborøn - Thyborøn Camping er nomineret for »på kort tid at have forøget overnatningskapaciteten i Thyborøn med cirka 80 sengepladser, som kan lejes fra dag til dag og dermed er en attraktiv overnatningsmulighed for eksempelvis cykelturister langs Vestkysten og for håndværkere.«

Samtidig bliver det også fremhævet at ejerkredsen omkring Lars Byskov har formået at øge overnatningen på campingpladsen med omkring 45 procent i forhold til 2015.

Også det nyåbnede Sea War Museum er nomineret. Det er de blevet for »at have sat Thyborøn på verdenskortet og være en »reason to go« for mange engelske og tyske turister. Siden åbningen den 15. september 2015 har der været over 32.000 besøgende, hvilket har haft stor betydning for besøgstallet for øvrige attraktioner, spisesteder og ikke mindst butikker i byen,« står der i indstillingen.

Desuden er JyllandsAkvariet nomineret for » evnen til at kommercialisere et naturprodukt gennem blandt andet sælsafarier og for at have fokus på helårsturisme.«

Allerede sidste år modtog Michael Madsen fra JyllandsAkvariet en publikumspris ved turismekonferencen.

Det er Region Midtjylland, der står bag turismevækstprisen. Formålet med prisen er at anerkende og belønne turisterhvervets arbejde med at øge professionaliseringen og udvikle turismen for at skabe øget vækst. Prisen sætter fokus på vellykkede tiltag, der kan inspirere resten af erhvervet.

Vinderen i hovedkategorien får 75.000 kroner samt et kunstværk udført af en lokal kunstner.

Ud over hovedkategorien er der hvert år to underkategorier med forskellige temaer fra år til år. I år er der ingen nominerede fra Lemvig Kommune i underkategorierne.

Thyborøn vælter sig i prisnomineringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce