Superliga-mandskaber i duel på Ramme Stadion

FC Midtjyllands Paul Onuachu kan muligvis juble over endnu en scoring mod AaB, når midtjyderne møder AaB i en træningskamp på Ramme Stadion. Kampen markerer Ramme-Lomborg IF's 100 års-jubilæum. Arkivfoto: Henning Bagger, Scanpix

Superliga-mandskaber i duel på Ramme Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver med de bedste spillere i truppen, når FC Midtjylland og AaB markerer jubilæum i Ramme-Lomborg IF

Ramme: Det bliver en dag i fodboldens og jubilæets tegn, når Ramme-Lomborg IF fejrer 100 års jubilæum.

Lørdag 24. juni bliver den officielle jubilæumsdag. Her spiller Superliga-mandskaberne fra FC Midtjylland og AaB en træningskamp på Ramme Stadion. Ramme-Lomborg IF er en af FC Midtjyllands samarbejdsklubber, og kampen er kommet i stand for at markere jubilæet.

Programmet for dagen er lagt fast, fortæller Henrik Madsen fra Ramme-Lomborg IF, der koordinerer kampen.

Inden kampen vil der være et foredrag med den tidligere FCM-spiller og nuværende assistenttræner, Kristian Bach Bak, hvor alle interesserede er velkomne. Derefter begynder selve kampen mellem de to superligamandskaber klokken 13, mens der efter kampen vil være først autografskrivning, og siden fællesspisning med de to mandskaber. Her kan sponsorer og gæster også være med som en form for opvarmning til den officielle jubilæumsfest, som bliver afviklet om aftenen.

Henrik Madsen ser frem til opgøret på Ramme Stadion, hvor begge mandskaber kommer med hele Superliga-truppen. Begge hold har nemlig stadig mulighed for at kvalificere sig til Europa League, og her skal de første kvalifikationskampe spilles allerede fem dage efter opgøret i Ramme.

- Vi har fået oplyst, at når der er tale om en træningskamp, så kommer hele truppen. Det gælder også de spillere, der ikke skal på banen, siger Henrik Madsen, der regner med at FC Midtjylland kommer med en trup bestående af 35-40 spillere, trænere og ledere.

Henrik Madsen regner med at skulle have omkring 40-50 hjælpere i gang i forbindelse med kampen. De skal stå for opgaver lige fra at være parkeringsvagter til billetsalg og bemanding af de boder, hvor tilskuerne kan købe vådt og tørt til at skylle underholdningen på fodboldbanen ned med.

Hvor mange tilskuere, der dukker op til kampen, har han ingen fornemmelse af. Men han håber, at omkring 1000 tilskuere vil være på plads på sidelinjen.

- Det er jo meget afhængig af vind og vejr. Men det er totalt umuligt at sætte tal på, hvor mange der egentlig vil dukke op, siger han.

Kampen på Ramme Stadion bliver spillet samtidig med fodboldturneringen Limfjords Cup i Lemvig. Datoen er blevet bestemt fra FC Midtjyllands side, og den har arrangørerne fra Ramme-Lomborg IF ikke haft nogen indflydelse på.

Men Henrik Madsen tror ikke, det kommer til at skabe de store konfrontationer.

- Vi mangler måske spillere fra nogle hold, der selv er med til Limfjords Cup. Men omvendt håber jeg også, at nogle hold fra turneringen måske tager ud til os for at se kampen, hvis de ikke selv skal spille på det tidspunkt. Jeg gætter på, at det nogenlunde kommer til at gå lige op. Og uanset hvornår kampen var blevet placeret, så havde den kollideret med et eller andet, siger Henrik Madsen.

Dagen bliver rundet af med den officielle jubilæumsfest i foreningen. Egentlig var den planlagt til at skulle finde sted i august, hvor man mener at Ramme IF, som er den ældste af de fire fusionerede foreninger, blev stiftet. Men det har vist sig at være umuligt at finde en dato i både august og september, og derfor har Ramme-Lomborg IF valgt at lægge jubilæumsfesten i forlængelse af fodboldkampen.

Superliga-mandskaber i duel på Ramme Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce