Stillads måtte sikres under stormen

Stormen Knud ramte ikke helt så hårdt som frygtet, men på toppen af skrænterne ved Bovbjerg var det meget svært at stå stille. Foto: Johan Gadegaard

Stillads måtte sikres under stormen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordvestjylland: Stormen Knud har nu forladt landsdelen, men den blev aldrig det problem, som var frygtet.

På forhånd havde Danmarks Meteorologiske Institut varslet en storm, der i vindstødene kunne nå op i orkanstyrke, og der har da også været kraftige vinde.

- Vi har målt vindstød, der lige nåede op på 33 m/s, men det gav ikke problemer, fortæller havnechef i Thorsminde, Søren Kyndi.

Her gik vandet også over kajkanten, men uden at det skabte udsædvanlige problemer.

Samme meldinger kommer fra både Lemvig og Thyborøn Havne, hvor de lokale fiskere og sejlere kender problemer med vind og skibe. Det sker, at trosser springer i kraftige vinde, men denne gang var der ingen problemer.

Redningsringen i Lemvig har haft en enkelt opgave, hvor vinden fik dele af et stillads ved en boligblok i Lemvig til at gå løs.

- Men vi fik den spændt fast og sikret igen, inden der skete skader, oplyser Peter Breinholt, Redningsringen.

Toppede fredag aften

Ifølge Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, toppede stormen omkring klokken 21 fredag aften, hvor der flere steder i landet blev målt middelvinde af stormstyrke. Der blev målt vindstød af stærk storm i hele Vestjylland, og enkelte steder tæt på kysten også vindstød af orkanstyrke.

Nu har stormen bevæget sig videre mod Norge, og selv om det fortsat blæser, vil det ikke blive på niveau med det seneste døgn.På landsplan har der været problemer med væltede træer flere steder, ligesom broer i andre landsdele har været lukket for vindfølsomme køretøjer.Med undtagelse af væltede træer har Knud ikke efterladt sig nævneværdige spor i landet, melder landets politikredse.

Stillads måtte sikres under stormen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce