Satser ekstra til jubilæumsfestival

Haze over Haarum har oplevet at flere gæster er gået tælleapparaterne de senere år, og det får festivalen til at skrue op for musikken i jubilæumsåret. Foto: Morten Stricker

Satser ekstra til jubilæumsfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikken til næste års Haze Over Haarum er stort set klar. Første navne offentliggøres om en uge

Harboøre: Der er to ugers ekstra betænkningstid, hvis man overvejer, om der skal ligge en billet til næste års Haze Over Haarum under juletræet.

Festivalens ledelse har nemlig besluttet at åbne billetsalget ved en event i Musikhuset i Harboøre søndag 18. november. Her vil der være mulighed for at købe de første billetter til næste års festival, der bliver nummer 40 i rækken. Desuden vil de første navne til jubilæumsfestivalen blive offentliggjort.

Det er helt bevidst, at festivalen vælger at sælge billetter et par uger tidligere i år end de tidligere år.

- Vi er stort set færdige med at lægge musikprogrammet for de to store scener, så vi brænder for at kunne fortælle, hvem der skal spille på festivalen. Men det handler også om, hvordan det kunne passe ind i vores eget program for de kommende uger, siger festivalens mangeårige formand og nuværende talsmand, Gunnar Skytte.

Det er planen, at de første navne til 2019-udgaven af festivalen i Harboøre bliver offentliggjort i forbindelse med åbningen af billetsalget.

- Der vil være nogle navne, vi ikke vil kunne melde ud endnu på grund for forskellige forbehold. Men det ser fornuftigt ud med de navne, vi kan melde ud om 18. november, siger Gunnar Skytte.

Han tilføjer, at festivalen har lagt sig i selen for at sætte musikken sammen til jubilæumsudgaven. Blandt andet er der skruet op for budgettet til musik, så der er omkring en halv million kroner ekstra at arbejde med.

Men festivalen kan også mærke, at man i år ligger i en weekend, hvor der er mange festivaler. Blandt andet er Skive Festival flyttet en uge, så den kolliderer med Haze Over Haarum.

- Vi ved, det er en satsning at øge musikbudgettet. Men vi føler at festivalen er inde i en god gænge, hvor vi blandt andet har fået flere gæster. Og når folk har haft gode oplevelser og fornuftigt vejr, kan de forhåbentlig trække flere til. Men det er altid problematisk, når der ligger to festivaler så tæt på hinanden på samme tidspunkt, så skal vi kæmpe for gæsterne i samme område. Jo mere man lægger på samme tidspunkt, jo mere vil priserne stige. Men jeg synes, vi har fået nogle gode priser på vores musik, siger Gunnar Skytte.

Der var lagt op til, at den nyvalgte bestyrelse i torsdags skulle have konstitueret sig oven på generalforsamlingen i slutningen af oktober. Men på grund af sygdom var der frafald blandt bestyrelsesmedlemmerne, og derfor blev konstitueringen udsat til den kommende uge.

Satser ekstra til jubilæumsfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce