Så er det efterårsferie - og Løvfaldsmesse

Løvfaldsmessen er en fast tradition i den første weekend i skolernes efterårsferie. Arkivfoto: Benny Gade

Så er det efterårsferie - og Løvfaldsmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionen tro er man klar til Løvfaldsmesse i Harboøre Centeret denne weekend

HARBOØRE: Løvfaldsmessen i Harboøre er en fast årlig tradition, og udstillingen afvikles altid i den første weekend i skolernes efterårsferie. Sådan er det også i år, hvor arrangørerne byder velkommen til Løvfaldsmesse for 41. gang.

- Vi er glade for den positive og store opbakning til Løvfaldsmessen. Sådan har det været i mange år, og det har også været tilfældet i år, hvor alle stande er solgt, så Harboøre Centeret bliver fyldt til bristepunktet med spændende udstillere - både fra vort eget lokalområde, men også med udstillere, der kommer lidt længere væk fra, siger Sanne Bjerg fra messeudvalget.

Hun har været med til at lave Løvfaldsmesse i 25 år, og årets messe bliver hendes sidste som en del af udvalget.

- Selv vi efterhånden har arrangeret Løvfaldsmesse i mange år, så kommer det altså ikke af sig selv, så jeg synes, at jeg har taget min tørn i udvalget. Der må friske kræfter til, og de findes helt sikkert også, siger Sanne Bjerg.

Traditioner og fornyelser

Der er også i år mange kendte indslag til Løvfaldsmessen. Det gælder for eksempel afdelingen med arbejdende stande, hvor man kan møde en biavler, tupperware og nørklerier, og hele weekenden kan man også prøve lykken i den store tombola med masser af flotte gevinster - og specielle hovedgevinster både lørdag og søndag.

Det store gratis morgenbord om søndagen er også en fast tradition - med rundstykker fra Harboøre Bager og kaffe fra Harboøre Centeret.

- På udstillersiden har vi mange gengangere, men der er hvert år en håndfuld nye stande, som vi glæder os til at præsentere. Det gælder den lokale Langertech med Christian Langer fra Langerhuse, Fnugfri fra Holstebro samt Nr. Nissum håndbryg med brygmester Jens Grøn i spidsen, siger Sanne Bjerg.

I år er en anden nyhed en "krea-hule" med mulighed for, at børnene kan hygge sig med forskellige kreative aktiviteter.

- Man kan male på sten eller træ, lave blade af perler, papir og blade - og det er en gruppe teenager-piger, der står for disse aktiviteter. Så kan de voksne få bedre tid til at komme rundt på de øvrige stande, siger Sanne Bjerg.

Kåringen af messens bedste stand er i år droppet til fordel for en bogstavjagt - som er en konkurrence, hvor man skal rundt på udvalgte stande for at indsamle bogstaver til dagens ord. Der er særskilte bogstavjagter lørdag og søndag.

- Vi har igen i år fiskeauktion om lørdagen. Det er Danske Fiskeauktioner, der står for denne aktivitet - og som noget nyt har vi på opfordring fra messegæster tilføjet mulighed for at få renset og klargjort de indkøbte fisk, så man kan komme hjem fra Løvfaldsmessen med friske fisk, der er klar til ovnen eller panden, siger Sanne Bjerg.

Løvfaldsmessen besøges normalt af et par tusinde gæster, og overskuddet fra arrangementet går til Harboøre Idrætsforening.

Underholdningens tår Tante Andante for om lørdagen, mens det lokale børnekor Brølet underholder søndag sammen med John Mogensen.live

Så er det efterårsferie - og Løvfaldsmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce