Røgalarmen vækkede beboer

Ingen kom til skade ved branden i nat. Arkivfoto

Røgalarmen vækkede beboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bækmarksbro: Ingen kom til skade, da der i nat opstod en brand i et parcelhus på Sydvangen 2 i Bækmarksbro, men det kunne være gået langt værre.

Beboeren var selv hjemme og vågnede ved, at en røgalarm var gået i gang. Da han kom ind i stuen, kunne han se, at det brændte fra loftet, og derfor slog han straks alarm til Brandvæsenet.

Det lokale brandvæsen i Bækmarksbro var fremme kort efter og var allerede i fuld gang med slukningsarbejdet, da brandvæsenet og en ambulance fra Lemvig nåede frem.

Ilden er opstået på loftet, hvorfra det har brændt sig ned til stuen.

- Den har været i gang i nogen tid, for nogle af spærrene var brændt igennem, fortæller indsatsleder Jean Warming, Nordvestjyllands Brandvæsen.

Den nåede dog ikke at brænde gennem taget, inden brandvæsenet fik styr på flammerne.

Mens slukningsarbejdet stod på, blev husets beboer undersøgt for blandt andet røgforgiftning i ambulancen. Det viste sig dog, at der ikke blev behov for ambulancen, som derfor kunne returnere.

Branden var forholdsvis enkel for brandvæsenet at bekæmpe, men de brugte alligevel meget tid på arbejdet for at få slukket ordentligt i spærrene. Klokken halv fem kunne brandvæsenet returnere igen.

Hele huset blev stærkt røg- og sodskadet ved branden og er derfor midlertidigt ubeboelig. Husets beboer har derfor været indkvarteret andet sted i nat.

Det er uklart, hvordan branden er opstået, men ifølge politiet er der mistanke til de elektriske installationer på loftet.

Røgalarmen vækkede beboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce