Pil bare ved modellen...

Tøjet bliver befølt og kritisk vurderet med hensyn til tykkelse og kvalitet. Foto: Benny Gade

Pil bare ved modellen...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire senior-damer gik catwalk på Alparken i Ramme, hvor det sidste nye skrig i senior-mode blev vist frem

Ramme: - Jeg gør det da, fordi det er sjovt, siger 86-årige Margit Madsen, der igen i år har indvilget i at gå catwalk i Alparken i Ramme, hvor et halvt hundrede kvinder sidder omkring kaffebordene og venter på at se, hvad årets modeopvisning vil bringe.

- Det er sjovt på grund af alt det tøj, du skal have på. Noget af det vil du selv gå med, men andet vil du ikke, siger Margit Madsen.

Og så forventer hun at få forskellige kommentarer fra tilskuerne, når hun går på gulvet og viser tøjet frem, for hun kender i forvejen de fleste - og de kender hende. Margit Madsen bor selv i Ramme, og de fleste ved dagens modeopvisning er netop ældre fra Ramme eller Bøvlingbjerg, der bruger eftermiddagen til at blive inspireret og måske få suppleret garderoben derhjemme. Det er der nemlig gode muligheder for, for Seniorshoppen i Hornslet har taget et bredt udvalg af varerne med til dagens demonstration. De arrangerer dagen i samarbejde med det lokale dagcenter.

"Når man får tøjet på, mærker man, om man kan lide det. Hvis vi ikke kan, får vi også selv lov til at skifte et stykke, inden vi skal på gulvet
Margit Madsen, 86-årig model
Betina Offersen præsenterer dagens ældste model på catwalk'en, der er 86-årige Margit Madsen. Foto: Benny Gade
Betina Offersen præsenterer dagens ældste model på catwalk'en, der er 86-årige Margit Madsen. Foto: Benny Gade

Pungen er med

Men først skal der gåes catwalk, og flere af modellerne må finde sig i, at tilskuerne lige skal have dem tæt på for at mærke lidt på tøjets kvalitet og tykkelse, inden de afgør, om det er værd at købe. Denne dag må der nemlig godt pilles lidt ved modellerne, og det ved Margit Madsen. Hun har været på catwalken mange gange tidligere og kender derfor rumlen. Hun skal på gulvet fire gange, og hver gang i et nyt sæt tøj, som skal studeres af de tilstedeværende. Og af hende selv.

- Når man får tøjet på, mærker man, om man kan lide det. Hvis vi ikke kan, får vi også selv lov til at skifte et stykke, inden vi skal på gulvet, siger hun.

Derfor er det hovedsageligt tøj, som hun selv kan lide, hun har på, når hun går på gulvet. Det er dog ikke ensbetydende med, at hun også selv køber det efterfølgende.

- Nej, det er ikke sikkert, men jeg har da pungen med, hvis jeg skal handle bagefter, siger hun.

Et halvt hundrede kvinder i senior-alderen deltog i dagens modeopvisning i Ramme. Foto: Benny Gade
Et halvt hundrede kvinder i senior-alderen deltog i dagens modeopvisning i Ramme. Foto: Benny Gade

Og så går opvisningen i gang. Margit Madsen har på forhånd sørget for, at håret sidder, som det skal, og at hendes medbragte sko er nogle, der er rare at gå i. For så ser det nu engang bedst ud, når hun skal gå på gulvet.

Betina Offersen er dagens sælger fra Seniorshoppen og kalder modellerne ind på gulvet én efter én og forklarer, hvad de har på. Det er tøj fra Signatur, Brantex, Danwear, Laurie og mange flere. De fire modeller er alle hentet fra Ramme:

- Og det var de flotteste, vi kunne finde, siger Agnethe Maagaard fra Dagcenteret, inden hun præsenterer Marie Josefsen, Kirstine Jacobsen, Ulla Dalgaard samt Margit Madsen.

Tøjet bliver studeret med kendermine - og flere rynker lidt på næsen af bukser uden lommer, mens andre med stor beundring kigger på festtøjet i flotte farver, der kan købes inden årets konfirmations-sæson for alvor går i gang.

Det hele varer cirka tre kvarter, hvorefter der er fælles kaffebord - og så er der tid til at handle.

Se alle billederne fra dagens modeopvisning

Pil bare ved modellen...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce