Mit hjerte banker hårdt for uddannelsespolitik


Mit hjerte banker hårdt for uddannelsespolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Josefine Schlosser blev valgt som kandidat, mens hun er i Argentina, men hun havde en kort program-erklæring på skrift

Struer/Lemvig: - Da jeg meldte mig ind i Radikale Venstre var det egentlig på grund af integrations-politikken. Men der skal overhovedet ikke være tvivl om, at mit hjerte banker hårdt for uddannelsespolitik. I mine øjne er fundamentet for det gode samfund det veluddannede samfund.

Sådan lød det på opstillingsmødet fra Josefine Schlosser, da hun blev valgt som den nye folketingskandidat for Det radikale Venstre i Struer-Lemvig-kredsen.

Men hun sagde det ikke højt. Det blev læst op. Josefine Schlosser rejser nemlig rundt med rygsæk i Sydamerika for at suge nye indtryk og kulturer til sig, og på valgaftenen var hun i Argentina. Så hun havde sendt en mail med sin tale.

- Da jeg sad med som elevrepræsentant i Lemvig Gymnasiums bestyrelse, så jeg selv med egne øjne, hvad det var for nogle ting, der pludselig var i fare, når vi hvert år skulle spare to procent. Som "udkants-gymnasium" bliver man ramt hårdest og frygter næsten lukninger i fremtiden. Som vandkantsbarn ved jeg hvor vigtigt det er, at man har sin uddannelse bare nogenlunde tæt på. Hvis man skal skabe balance i Danmark, så er det vigtigt, at man sørger for, at der er en god uddannelse tæt på, uanset hvor du har bosat dig i landet. Samtidig bliver jeg også træt af at høre på hvordan et parti som Venstre næsten har taget ejerskab over at skulle være dem, der hører folk ude i yderområderne, skriver Josefine Schlosser i sin tale med håbet om at kunne ændre sit partis image.

- Vi skal vise at vi rent faktisk går op i et Danmark i balance.

Derudover mener hun, at der i dag bliver rokket ved de ting, som hun opfatter som fundamentale rettigheder i vort samfund.

- At vi ikke længere må bære lige præcis det tøj, vi vil. At vi ikke må uddanne os så meget, som vi vil. At vi ikke må forelske os i folk fra andre lande. Ja, listen er lang, og jeg kunne blive ved. Jeg bliver næsten vemodig ved tanken om de partier, der fremfører sig selv som liberale, men som bliver ved med at rykke ved, hvad jeg ser som grundpillerne i det Danmark, vi kender og holder af.

Josefine Schlosser håber, at hun som ung kandidat vil være med til, at flere unge fra egnen vil interessere sig for og engagere sig i politik.

Mit hjerte banker hårdt for uddannelsespolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce