Kreative holdnavne skal spille indefodbold

Selv om interessen for indefodbold er faldende, kan Lemvig GF stadig byde velkommen til næsten 200 hold, der har meldt sig til LGF Cup. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Kreative holdnavne skal spille indefodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lemvig GF har måttet sige nej til en del hold til årets LGF Cup i indefodbold, der afvikles i slutningen af måneden

Lemvig: Der venter et på papiret spændende og kreativt opgør, når U19-drengene løber på halgulvet for at deltage i årets udgave af LGF Cup i indefodbold.

Åbningskampen i rækken for de ældste deltagere kommer nemlig til at stå mellem De Kålhøgen Stuepiger og Fars Glade Grise. De skal i deres række dyste mod andre, kreative navne som Greuther Fürth, Banditterne og Stay In School Bobo.

- Det sker typisk, når spillerne ikke stiller op for en klub, men selv har samlet et hold. Men det er sjovt, når de er kreative, og det er underholdende i sig selv, når holdnavnene skal læses op, siger Steen Madsen fra Lemvig GF, der er en af de tre i turneringsledelsen.

LGF Cup kan også se frem til at få besøg af Man's Not Hot, Team Nuggle, De Pinge Ponyer og Team Glad For Mad. De stiller typisk op i de ældste rækker, og her er der lavet en nyskabelse til årets turnering.

- Vi har valgt, at der skal være pengepræmier til vinderne i rækkerne fra U16 og opefter. Det er måske ikke så sjovt at vinde en t-shirt, hvorpå der står "vinder af LGF Cup", så i år ser vi, hvad deltagerne siger til, at de kan vinde penge, siger Steen Madsen.

Han og resten af turneringsledelsen kan i år byde velkommen til 198 hold, der skal dyste i dagene 26.-28. januar. Det er en lille nedgang på 12 hold i forhold til sidste år, men der er stadig omkring 20 hold på ventelisten til turneringen, der er én af landets største i indefodbold.

- Vi har været nødt til at sætte en grænse. Vi kunne godt have fundet plads til flere hold, men så skulle vi have lejet en ekstra hal, og det havde betydet, at vi skulle bruge flere hjælpere og have flere dommere. Det kunne ikke løbe rundt økonomisk, men vi er godt tilfredse med vores deltagerantal, siger Steen Madsen.

Det er især fredag og søndag, der er pres på de fire baner i Lemvig Idræts- og Kulturcenter, Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole samt Ramme Hallen, som er de tre spillesteder. Især søndag har turneringsledelsen sat en bagkant for, hvornår turneringen skal slutte, så de deltagende hold kan nå hjem i ordentlig tid, så de kan komme i skole dagen efter.

Steen Madsen peger på, at indefodbolden har det svært i disse år. Flere og flere fodboldspillere vælger at spille udendørs på kunstgræs året rundt, og det har betydet, at interessen for indefodbolden er faldende.

- Vi taler også med andre turneringer, der kan mærke den samme tendens. I juledagene var der et stort stævne i Skørping, der også mærkede en stor nedgang i antallet af deltagere. Men hvis vi kan blive ved med at ligge på omkring 200 deltagende hold, så er vi godt dækket ind, siger han.

Hovedparten af de deltagende hold kommer fra lokalområdet i Midt- og Vestjylland. Men i år har Lemvig GF også fået tilmeldinger fra OKS i Odense samt Højer.

- Allerede tidligt fik vi tilmeldingen fra OKS. De vil gerne lave en pigetur til turneringen og kommer med hold i U13- og U15-rækken, siger Steen Madsen.

"Det er underholdende i sig selv, når holdnavnene skal læses op"
Steen Madsen, turneringsleder ved LGF Cup

Kreative holdnavne skal spille indefodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce