Kammergalleriet popper op på Torvet

Kammergalleriet klar til åbning fredag. Fra venstre Johanne Randen, Hans Morten, Anne-Mette Flyvbjerg, Anders Riis og Ivan Børding. Pressefoto.

Kammergalleriet popper op på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kammergalleriet har fået midlertidige lokaler i sommer på attraktiv placering midt i byen

Lemvig: Så er der godt nyt for de mange kunst-interesserede i Lemvig Kommune og kommunens turister. Kammergalleriet åbner igen dørene, og det sker i morgen - fredag den 13. juli.

Kammergalleriet har været lukket ned, siden aftalen omkring lokaler i den oprindelige placering i Vestergade blev opsagt. Siden har folkene bag det populære galleri arbejdet på at finde et nyt sted - men forgæves.

- Vi har været nødt til at være kræsne, da vi skal bruge et lokale i centrum, og det skal være i gadeplan. Vi har været i dialog med flere, men det er strandet på økonomien, da vi jo er et galleri af frivillige, der ikke har penge til huslejen, siger Anne-Mette Flyvbjerg.

Senest har man været i dialog med Lemvig Kommune om det tidligere turistkontor i havnegade, men det faldt også til jorden, da kommunen vil bruge det til Frivilligcenter Lemvig i et års tid, inden lokalerne til det står klar.

Men så pludselig har man fået en aftale med indehaveren af ejendommen, der ligger på Torvet - på hjørnet af Weibelsgade og Ågade.

- Vi har fået en fantastisk lejeaftale med Michael Ø. Vejlgaard, så vi har lokalerne frem til udgangen af september. Det er simpelthen en super placering for os, siger Anne-Mette Flyvbjerg.

Det er Anders Riis, der er tovholder på dette projekt.

- Vi kalder det for Kammergalleriet pop-up, fordi galleriet nu må poppe op de steder, vi får mulighed for. Og det her er rigtig dejlige lokaler, som er perfekt til formålet, og som vi kan have hele sommeren, siger Anders Riis.

Det er lækre lyse lokaler til et galleri, og der passerer mange mennesker forbi mellem Torvet og havnen i den nyistandsatte Weibelsgade.

De frivillige er straks gået i gang med at hænge den første udstilling op.

- Vi har fundet nogle af vore kendte, trofaste udstillere, som vil være med. Udstillingen skal hænge til 9. august, hvor der så kan komme nye til. Det vil være som altid, at det er udstillerne selv, der passer galleriet i åbningstiden, men man må meget gerne melde sig som frivillig til at hjælpe til, siger Anne-Mette Flyvbjerg.

De første udstillere er Anders Riis, Hans Morten, Eva Hermann, Agnethe Maagard, Rie Rolighed og Johanne Randen.

Der er åbning fredag den 13. juli klokken 11.00 med åbningstale ved Lars Ebbensgaard og musik ved Eva Hermann, fløjte, og Peder Thomsen, harmonika.

Åbningstiderne vil være 13-17 mandag til fredag samt lørdag og søndag 11-15.

Kammergalleriet popper op på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce