Gitte Fiskbæk formand for Stafet For Livet

Gitte Fiskbæk fra Gudum har sagt ja til at være formand for den første udgave af Stafet For Livet i Lemvig. Arkivfoto

Gitte Fiskbæk formand for Stafet For Livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gitte Fiskbæk fra Gudum har sagt ja til at være formand for den lokale udgave af Stafet For Livet, der afvikles for første gang i Lemvig i weekenden den 1.-2. september ved Lemvig Sø. Stafetten har til formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Lemvig: Kræftens Bekæmpelses aktivitet Stafet For Livet skal afvikles for første gang i Lemvig i år, og det bliver med Gitte Fiskbæk fra Gudum som formand.

Den lokale udgave af Stafet For Livet finder sted ved Lemvig Sø i weekenden den 1.-2. september.

- Vi kan nu både fortælle den glædelige nyhed, at Gitte Fiskbæk fra Gudum har sagt ja til at stå i front for Stafet For Livet Lemvig som formand. Derudover går det generelt rigtig fint med at finde frivillige til at arrangere stafetten. Vi er nået så langt, at vi nu kan åbne for tilmeldingen til Stafet For Livet Lemvig. Så vil du gerne tilmelde et hold, eller vil du gerne deltage som Fighter, kan du nu klikke ind på stafetforlivet.dk/lemvig, oplyser Irene Tranholm Damkjær fra Kræftens Bekæmpelses afdeling i Aarhus

Hun oplyser endvidere, at man fortsat søger to personer til styregruppen.

Den ene er en tovholder for madgruppen. Det skal være en person med kendskab til fødevaresikkerhed, der ved, hvordan man enten skaffer eller laver mad til mange og som kan lave en vagtplan for madteltet til dagen.

Den anden er en tovholder for donationer. Det skal være en person med et bredt netværk, der er god til at formidle budskabet om, at lokale erhvervsdrivende kan vise deres støtte til alle berørt af kræft ved at hjælpe med en donation af enten naturalier, services eller økonomi.

Der holdes et styregruppemøde tirsdag den 20. februar, hvor man håber at få sat navn på de sidste personer i gruppen.

Stafet For Livet er et døgn, hvor deltagerne sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Man deltager holdvis og bestemmer selv, hvor stort holdet skal være. Der er typisk 10-20 personer på hvert hold. Der skal være mindst én person fra holdet ude på banen i det døgn, som Stafet For Livet varer. De deltagende hold samler penge ind på forskellig vis - f.eks. ved at finde sponsorer.

Gitte Fiskbæk formand for Stafet For Livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce