Chefforhandler vil møde Lemvig-borgmester

EUs chefforhandler omkring Brexit vil møde Lemvig-borgmester Erik Flyvholm og repræsentanter for fiskeriet for at høre om fiskeriets udfordringer omkring Brexit.. REUTERS/Francois Lenoir

Chefforhandler vil møde Lemvig-borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EUs chefforhandler omkring Brexit besøger Thyborøn Havn lørdag den 3. marts, hvor han vil høre om fiskeriets problemstillinger

Thyborøn: Thyborøn Havn får lørdag 3. marts besøg af EUs chefforhandler omkring Storbritaniens exit af EU, Michel Barnier, og det skyldes, at han selv har ønsket at møde blandt andet Lemvig Kommunes borgmester, Erik Flyvholm (V)

Det sker, fordi fiskeriet har en speciel problemstilling, når man taler Brexit, og ikke mindst for Thyborøn Havn får det stor betydning, hvad aftalerne ender med.

Lørdag den 3. marts har Michel Barnier så valgt at besøge netop Thyborøn, og det er der tilfredshed med i Danmarks Fiskeriforening PO.

- Vi er meget glade for, at Barnier vil aflægge os besøg, siger Niels Wichmann, administrerende direktør for Danmarks Fiskeriforening PO.

Fredag mødes Michel Barnier med den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen og en række repræsentanter for dansk erhvervsliv i København, og lørdag er det borgmester Erik Flyvholm fra Lemvig Kommune, der er vært.

Det er Michel Barnier, der har ønsket at besøge borgmester Erik Flyvholm i Lemvig Kommune, fordi Erik Flyvholm i EU er kendt for at være meget aktiv for fiskeriet og de danske fiskerikommuner. Erik Flyvholm er Kommunernes Landsforenings repræsentant i EU´s regionsudvalg i Bruxelles, og han har repræsenteret de danske fiskeriafhængige kommuner ved en fælles europæisk konference i Vigo i Spanien i efteråret 2017.

På baggrund af henvendelsen fra EU´s chefforhandler er Danmarks Fiskeriforening PO blevet involveret, da Michel Barnier vil mødes med fiskere og organisationer i branchen lørdag. Han vil redegøre for status på Brexit-forhandlingerne, og diskutere de specifikke problemstillinger danske fiskere har i forhold til Brexit. I Danmarks Fiskeriforening hilses besøget yderst velkomment.

- Vi ser frem til et informativt og konstruktivt møde med Herr Barnier, som er et af de største politiske navne i EU i øjeblikket, siger Niels Wichmann.

Niels Wichmann peger på , at besøget er et resultat af det arbejde, som borgmester Erik Flyvholm har lagt for dagen og af det arbejde om Brexit, som Danmarks Fiskeriforening PO er engageret i sammen med Danmarks Pelagiske Producentorganisation i den europæiske fiskerialliance EUFA.

Chefforhandler vil møde Lemvig-borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce