Ulven. Bare den er langt nok væk


Ulven. Bare den er langt nok væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peter Voss Hansen, Vindelevgård 197, Vinderup
Voxpop i Holstebro om kommunesammenlægning.
Læserbrev. 

Debat: Mandag 12. februar kunne man i Dagbladet læse et indlæg v/ Jonna Odgaard. Hun forsøger på bedste vis at komme med saglige betragtninger over ulvens tilstedeværelse i Danmark i 2018. Hensigten er åbenlyst at retfærdiggøre, at vi i dagens Danmark skal kunne tåle ulvens tilstedeværelse.

Ifølge Jonna Odgaard kom ulven til Danmark lige efter istiden sammen med vildrener og de første mennesker. De ældste ulveknogler fra Danmark skulle således være 13.000 år gamle og fundet ved Allerød. Ergo har ulven lige så stor ret til at være i Allerød som mennesker.

Jeg fik lige den forbryderiske tanke, at det kunne være morsomt at sætte et par ulvekobler fri i Allerød og Nordsjælland. Der er ganske gode betingelser for ulven på Eremitage-sletten. Godt med fødeemner i form af hjorte. Hvis der skulle komme et par løbere forbi, kan de jo blot følge rådgivningen på naturstyrelsens hjemmeside, hvor man bl.a. kan læse:

Hvis ulven imod forventning ikke stikker af - gå stille og roligt derfra. Optræd bestemt og hold øjenkontakt med ulven - vend ikke ryggen til den.

Syng, snak eller råb højt og vredt. Skrig ikke, som om du er bange.

Hvis ulven imod alle odds angriber - spil ikke død, men slå og spark, så meget du kan. Kravl eventuelt op i et træ - ulve kan ikke klatre i træer.

Hyggelig læsning. Min morale er som følger: Det er altid lettere at have en mening og dette og hint, hvis man kan sidde i god afstand fra problemet.

Ulven. Bare den er langt nok væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce