Lig af kvinde på Møn er formentlig den savnede Bettina

Politiet har fredag fundet liget af en kvinde på Møn. Hun er ikke identificeret med sikkerhed, men politiet mener, at der er tale om den savnede Bettina Olsen. En 27-årig mand blev forleden fængslet for at have dræbt hende.

Lig af kvinde på Møn er formentlig den savnede Bettina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har fredag fundet liget af en kvinde på Møn. Man mener, der er tale om 34-årige Bettina Olsen.

Fredag eftermiddag har politiet fundet liget af en kvinde på en adresse i Keldby på Møn.

Kvinden er ikke identificeret med sikkerhed, men politiet mener, at der er tale om den 34-årige Bettina Olsen, der blev meldt savnet 16. november.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Selv om man ikke havde fundet noget lig, blev en 27-årig mand allerede onsdag varetægtsfængslet for at have dræbt Bettina Olsen.

- Vi skal nu i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring fundet, og derfor har vi ikke yderligere kommentarer for nu, udtaler vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen.

Bettina Olsen er sidst set med sikkerhed 12. november.

To dage senere skulle hun mødes med en veninde, men dukkede ikke op, og hun har ikke givet livstegn fra sig hverken på telefon eller de sociale medier.

16. november gik hendes pårørende til politiet, og Bettina blev også efterlyst på facebooksiden Forsvundne Personer.

Natten til søndag 19. november blev en 27-årig mand anholdt af politiet, der mistænker ham for at have slået Bettina ihjel.

I et grundlovsforhør søndag vil en dommer dog ikke gå med til at fængsle den mistænkte. I stedet fik han anholdelsen opretholdt i tre døgn.

Først tirsdag vælger politiet at fortæller offentligheden, at man sigter en mand for at have dræbt den savnede kvinde. Dagen efter bliver han varetægtsfængslet i fire uger.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og det er derfor uvist, hvad den 27-årige har forklaret, og hvorfor politiet mistænker ham for at have dræbt Bettina.

Til lokalavisen.dk har hendes fætter fortalt, at den 27-årige kørte rundt i Bettinas bil, efter at hun var forsvundet.

Fætteren hentede bilen hos den 27-årige, og den er nu i politiets varetægt.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen har hverken villet be- eller afkræfte oplysningen over for Ritzau med henvisning til, at grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Politiet har tidligere efterlyst vidner, der har set Bettinas sorte Suzuki Swift i perioden fra 12. november, da hun sidst blev set, til søndag 19. november, da den 27-årige blev anholdt.

Lig af kvinde på Møn er formentlig den savnede Bettina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce