Virksomhed politianmelder medarbejder for 186 tilfælde af tyveri

Politiet er i øjeblikket ved at gennemgå videomateriale om de mange tyverier fra arbejdspladsen og har en mistænkt i sagen, der skal afhøres. Arkivfoto

Virksomhed politianmelder medarbejder for 186 tilfælde af tyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen er endnu sigtet i sagen, men politiet har en mistænkt, som skal afhøres, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Holstebro: En unavngiven virksomhed i Holstebro er over en længere periode blevet bestjålet 186 gange af den samme medarbejder - og det har virksomheden politianmeldt vedkommende for. Det viser tal over politianmeldelser fra Midt- og Vestjyllands Politi, som Dagbladet har søgt aktindsigt i.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvilken virksomhed der er tale om.

- Men jeg kan sige så meget, at det drejer sig om en virksomhed, der er centralt beliggende i Holstebro by, siger Mette Helm, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Ingen er endnu sigtet i sagen, men efterforskningen har ifølge Mette Helm én mistænkt person, som nu skal afhøres. Samtidigt er politiet i øjeblikket ved at indhente videomateriale fra arbejdspladsen, som skal bruges som dokumentation, oplyser kommunikationsrådgiveren.

Alle 186 anmeldelser er fra tredje kvartal af 2018, men mange er med tilbagevirkende kraft.

- Der er nogle forhold, der er blevet begået tilbage i tid, men som så først er blevet opdaget og anmeldt nu, oplyser Mette Helm.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvad der er blevet stjålet hos virksomheden, og kan heller ikke oplyse værdien af tyvegodset.

- De 186 anmeldelser er ikke lagt sammen endnu, så det kan jeg ikke sige, siger Mette Helm.

Udover de 186 anmeldelser hos den berørte virksomhed, er der sket et enkelt andet tyveri fra en anden arbejdsplads i Holstebro Kommune i 3. kvartal af 2018. Til sammenligning fik politiet kun tre anmeldelser i samme kategori i årets anden kvartal fra april til juni. De mange anmeldelser har bonnet tyveristatistikken langt op over gennemsnittet i et typisk år.

Tyveri fra arbejdsgiver
Herunder finder du en oversigt over antallet af tyverier fra arbejdsgiver, som er fundet sted i Holstebro Kommune i løbet af de sidste tre år.2015: I alt 14 tyverier; 2. kvartal: 1; 3. kvartal: 1; 4. kvartal: 12.

2016: Ingen tyverier.

2017: I alt 2 tyverier; 2. kvartal: 1; 3. kvartal: 1.

2018: I alt 190 tyverier; 2. kvartal: 3; 3. kvartal: 187.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi.

Virksomhed politianmelder medarbejder for 186 tilfælde af tyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce