Vil trække 6000-12000 tilskuere: Musikteatret rykker igen udenfor


Vil trække 6000-12000 tilskuere: Musikteatret rykker igen udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To koncerter næste år skal danne grundlag for en tradition, der kun skal vokse sig større.

NB: I en tidligere version stod der forkerte datoer for koncerterne. Det er nu rettet...

Holstebro: Det bliver starten på en tradition, der, hvis det går efter planen, kun vil vokse sig større.

Musikteatret Holstebro rykker næste år igen udendørs med to musikkoncerter på pladsen foran teatret. Den 18. maj 2018 bliver det med hovednavn Rasmus Seebach, og den 30. juni kommer Thomas Helmig.

- Det bliver noget, vi i hvert fald kommer til at lave de næste fem år, og det kunne meget vel blive med flere end to koncerter, siger musikteatrets direktør Anders Jørgensen.

Sidst musikteatret gjorde noget tilsvarende for to år siden, skabte det utilfredshed hos andre udendørsaktører, der mente, at kulturhuset med kommunale støttekroner var med til at udkonkurrere begivenheder som Rock i Holstebro og Kulturperlens koncerter. Siden er parterne blevet sat i dialog med hinanden, og denne gang er alt anderledes, lover Anders Jørgensen.

- Vi har en god snak med hinanden, og der var ligefrem lagt op til et samarbejde med Rock i Holstebro, men her har der siden været et opbrud, så vi har sagt, at indtil de har fundet ud af, hvilket ben de vil stå på, så kører vi videre for os selv. Men vi snakker sammen, så vi ikke placerer os på den samme dato eller har de samme kunstnere, understreger Anders Jørgensen.

Open Air ved teatret
Billetterne til næste års to udendørskoncerter ved Musikteatret Holstebro sættes i dag til salg:Fredag den 18. maj 2018 - fra klokken 18 til cirka klokken 24: Rasmus Seebach, Back to Back (flere navne offentliggøres senere). Pris 395 kroner (efter den 24. december stiger prisen til 595 kroner)

Lørdag den 30. juni 2018 - fra klokken 18 til cirka klokken 24: Thomas Helmig, Big Fat Snake (flere navne offentliggøres senere). Pris 295 kroner (efter den 24. december stiger prisen til 395 kroner)

Større i fremtiden

Med en koncertplads med adgang til husets toiletter og let adgang til eksempelvis strøm samt gode kontakter i musikmiljøet, så regner man med forholdsvis lave udgifter, hvilket gerne skulle kunne ses på bundlinjen.

- Det er også grunden til, at vi har kunnet gå ud med en aggressiv billig pris. Vi vil have, at dette bliver en succes. Får vi besøg af 3000 mennesker de to dage, så går vi i "break-even", men vi har da en ambition om, at der kommer 5000-6000 publikummer hver dag, siger Anders Jørgensen.

Et eventuelt overskud skal nemlig geninvesteres i endnu større arrangementer i fremtiden, lyder planen.

- Nu kommer vi med noget fra toppen fra den danske musikscene, men vi vil også gerne kunne præsentere internationale navne på et tidspunkt. I sidste ende handler det for os om at tjene en masse penge, som går tilbage til Holstebro, så der kan komme noget andet og større, enten ude eller inde i musikteatret.

Direktøren erkender, at næste års musiknavne tilsvarer nogle, der kunne have stået på Rock i Holstebros plakat. Men hvorimod Rock i Holstebro især er velkendt for sit sociale aspekt med flere scener, så er selve musikken i højsædet på musikteatrets ene scene, siger Anders Jørgensen:

- Vi forsøger at byde ind med noget andet, som de andre ikke har. Musikken og den gode koncertoplevelse er i fokus. Hvis vi ikke gør det, så kommer der bare nogle arrangører udefra og laver det samme, og den slags arrangører kommer og går. Vi vil gerne være dem, man kan regne med, der er her og laver gode ting til fordel for Holstebro.

Vil trække 6000-12000 tilskuere: Musikteatret rykker igen udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce